- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.261
Kasa benim ananemde sağolsun almadı dedosun kartını takılıyorum şimdilik araba kilitlicem onlaraValla o oda iyiymiş Umarız esin dedeyi babanneyi aratmadan bonkor davranıyodur
Allah seni napmasın kızım yaaa: D
Ah ah bizim tontiş de bizden nefret ediyor ;Dyumugum mutlu etmeye çalışıyor iste
Gönder gessin :))[/QUOTE]="umudu beklemek, post: 56865156, member: 899117"]Kız tontis olmaz mı gidisini aldığım :)
Annen baban olmadan o büyütsün bak nasıl kiymetlisi oluyon bide tek çocuğunun torunu ol bendede bı babane var toprak alasica oda beni sevmez :)Ah ah bizim tontiş de bizden nefret ediyor ;D
Bak ot yemeklerine katlancan amaGönder gessin :))
Bulunduğu ilçede iyi kötü bi iş bulamıyosan yeni bi düzen kurmaya değer bence bu evlilik yuva kurma prasizlikla hiç olmuyor ben bilirim annemlerin yanindayken aldığım tek parçayı en uygun nerden alınır diye sokk sokak gezmeyi bi oyali çember vermedi annemler asgari ücret Bile değildi 800 tl maaşla bi buçuk sene calistim hep evw verirdim toplam 4000 verdiğin bu ne halin varsa gör dediler düşün nisanlim ailesiyle kahvaltıya gelecek yapacağım pogacanin unu yumurtasına kadar ben alırdim..ahh iyice aglayasim geldi zamanı değerlendir çalış derim kuzum sen param yok der ezilirsen hep ezilirsin mesleğim var dersen bi nevresim fazla alırsın bi eksik kapanır hiç olmazsaE ben 7 - 8 ay için kalkıp başka ilde bi düzen mi kurayım napayim
OyyBak ot yemeklerine katlancan ama
Canim henüz işin yokmuş mecbur yardım edecekler sonuçta evlatlarısin ..Başlıyom o zaman tutmayın beni
Geçen sene okulum bitti sınava hazırlandım kpss. Bir yıldır işsiz güçsüz parasız oturuyorum. Hiç bi etkinliğim yok. Çünkü ailemden para isteyemiyorum. Nişanlanmak üzereyim her şey aileme kalacak beş kuruşum yok. Öyle asalak gibi geçiniyorum işte
Vayy!! Sen neymişsin severim güldüren insanlarıBu benim en karamsar halim bi kendime gelin yerlere yatirdigim arkadaslarim var tecrübeye sabit
Aynen yıkaması da mesele şimdilik yikamiycam..Of onu yıkaması berbat bişi
İnşAllah canim hakkında en güzeli olsun..Nisan gibi düşünüyoruz kuzu. Kendi planımıza göre. Allah tan bi şey olmazsa inşallah
İnşAllah istediğin meslek olur komiser hanım ..Allah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.
Hayır bu sene olmazsa yine çalışırım inşallah. Şu an başka bi yerde düzen kuramam. Zaten kazandığım ona gidecek kiraydı mutfaktı. Öyle bi seçeneğim yok.Bulunduğu ilçede iyi kötü bi iş bulamıyosan yeni bi düzen kurmaya değer bence bu evlilik yuva kurma prasizlikla hiç olmuyor ben bilirim annemlerin yanindayken aldığım tek parçayı en uygun nerden alınır diye sokk sokak gezmeyi bi oyali çember vermedi annemler asgari ücret Bile değildi 800 tl maaşla bi buçuk sene calistim hep evw verirdim toplam 4000 verdiğin bu ne halin varsa gör dediler düşün nisanlim ailesiyle kahvaltıya gelecek yapacağım pogacanin unu yumurtasına kadar ben alırdim..ahh iyice aglayasim geldi zamanı değerlendir çalış derim kuzum sen param yok der ezilirsen hep ezilirsin mesleğim var dersen bi nevresim fazla alırsın bi eksik kapanır hiç olmazsa
Suan ailenle mi kalıyorsunHayır bu sene olmazsa yine çalışırım inşallah. Şu an başka bi yerde düzen kuramam. Zaten kazandığım ona gidecek kiraydı mutfaktı. Öyle bi seçeneğim yok.
Şu anki durumdan sıkıldım doldum.
Zorluk olmadan başarı olmaz tabii, ne güzel dedin arkadasım..Bulunduğu ilçede iyi kötü bi iş bulamıyosan yeni bi düzen kurmaya değer bence bu evlilik yuva kurma prasizlikla hiç olmuyor ben bilirim annemlerin yanindayken aldığım tek parçayı en uygun nerden alınır diye sokk sokak gezmeyi bi oyali çember vermedi annemler asgari ücret Bile değildi 800 tl maaşla bi buçuk sene calistim hep evw verirdim toplam 4000 verdiğin bu ne halin varsa gör dediler düşün nisanlim ailesiyle kahvaltıya gelecek yapacağım pogacanin unu yumurtasına kadar ben alırdim..ahh iyice aglayasim geldi zamanı değerlendir çalış derim kuzum sen param yok der ezilirsen hep ezilirsin mesleğim var dersen bi nevresim fazla alırsın bi eksik kapanır hiç olmazsa
Kuzum sıkılma gün doğmadan neler doğar inşallah biran önce bı iş bulursunHayır bu sene olmazsa yine çalışırım inşallah. Şu an başka bi yerde düzen kuramam. Zaten kazandığım ona gidecek kiraydı mutfaktı. Öyle bi seçeneğim yok.
Şu anki durumdan sıkıldım doldum.
Güzel dedik de aman ne başarı dimi iki tane meleğim olmasa yine sayılacak bir şey bile değil de işte..Zorluk olmadan başarı olmaz tabii, ne güzel dedin arkadasım..
Oyy çok sağ ol. Yok annem sağ olsun hissettirmez öyle şeyler de ben rahat bi insan değilim :)Canim henüz işin yokmuş mecbur yardım edecekler sonuçta evlatlarısin ..
Vayy!! Sen neymişsin severim güldüren insanları
Aynen yıkaması da mesele şimdilik yikamiycam..
İnşAllah canim hakkında en güzeli olsun..
İnşAllah istediğin meslek olur komiser hanım ..
Evet ailemleyimSuan ailenle mi kalıyorsun
Inşallahhh kuzum inşallah.Kuzum sıkılma gün doğmadan neler doğar inşallah biran önce bı iş bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?