E ben 7 - 8 ay için kalkıp başka ilde bi düzen mi kurayım napayim
Bulunduğu ilçede iyi kötü bi iş bulamıyosan yeni bi düzen kurmaya değer bence bu evlilik yuva kurma prasizlikla hiç olmuyor ben bilirim annemlerin yanindayken aldığım tek parçayı en uygun nerden alınır diye sokk sokak gezmeyi bi oyali çember vermedi annemler asgari ücret Bile değildi 800 tl maaşla bi buçuk sene calistim hep evw verirdim toplam 4000 verdiğin bu ne halin varsa gör dediler düşün nisanlim ailesiyle kahvaltıya gelecek yapacağım pogacanin unu yumurtasına kadar ben alırdim..ahh iyice aglayasim geldi zamanı değerlendir çalış derim kuzum sen param yok der ezilirsen hep ezilirsin mesleğim var dersen bi nevresim fazla alırsın bi eksik kapanır hiç olmazsa

Canim henüz işin yokmuş mecbur yardım edecekler sonuçta evlatlarısin ..

Bu benim en karamsar halim bi kendime gelin yerlere yatirdigim arkadaslarim var tecrübeye sabit
Vayy!! Sen neymişsin severim güldüren insanları
Of onu yıkaması berbat bişi
Aynen yıkaması da mesele şimdilik yikamiycam..
Nisan gibi düşünüyoruz kuzu. Kendi planımıza göre. Allah tan bi şey olmazsa inşallah
İnşAllah canim hakkında en güzeli olsun..

Allah huzur mutluluk versin yuvana. İlçede yaşıyorum canım. İş imkanı yok. Polislik istiyorum inşallah. Nasip olursa.
İnşAllah istediğin meslek olur komiser hanım ..

Hayır bu sene olmazsa yine çalışırım inşallah. Şu an başka bi yerde düzen kuramam. Zaten kazandığım ona gidecek kiraydı mutfaktı. Öyle bi seçeneğim yok.
Şu anki durumdan sıkıldım doldum.

Zorluk olmadan başarı olmaz tabii, ne güzel dedin arkadasım..

Kuzum sıkılma gün doğmadan neler doğar inşallah biran önce bı iş bulursun

Oyy çok sağ ol. Yok annem sağ olsun hissettirmez öyle şeyler de ben rahat bi insan değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…