Kusura bakmayın kızlar yazamadım.

M-e-s-e2911 sen anlat bakalım
Uzun benim hikaye nerden tutsam elimde kalır hesabı her şeye rağmen enerjik bi insanım öyle kalmaya çalışırım olduğunca işte.. ( suan çocuklar kıskançlık ve huysuzlukla kavga ediyorlar çok musait olup yazamıyorum onları oynatmam lazım )

Valla bende enerjik kalmaya çalışıyodum sen anlatalım diyene kadar

Valla bende enerjik kalmaya çalışıyodum sen anlatalım diyene kadar
K.bakma senin dertleri de desmiş olduk özetle ben sıkıldım ya hayatımdaki herseyi değiştirerek ilerlemek yordu galiba evlilik güzel ama benim çabalarımin yüzde 30 u kadar anca farkediyor iyice bunaldim çocuklar ev işleri sıcaklar ailemin onemsemez tavırları eşimin geç gelmeleri (işi yoğun farklı anlama çekilmesin aldatma ihtimali yok güvenim tam) eşimden alacağım yardım bile cinnet sınırında olacağım zamanlar anca kv kp ayrı alem ihtiyaçlar beklentiler insan oğluna dert sorma yeter ki..

Kaç yaşındasın. Ailen fazla umursamaz galiba önceden de dile getirdin. Allah kolaylık versin inşallah

Kaç yaşındasın. Ailen fazla umursamaz galiba önceden de dile getirdin. Allah kolaylık versin inşallah
22 olacağım yakında ailem iyi hoş bi karar vermek olsam suan arkamdalar ama önceden fazla gevsek davrandilar benim evliligimde eşim tarafa da yansıdı suan hala bunlar yüzünden tartışıyoruz eşimin ailesi de kibirli biraz Allah düşmez dillerinden ama bizimkiler hakkında konuşurken varos derler (Afedersiniz) eşimin ailesine yansıyan bana daha çok yansıdı ailem arkamda değil beni hiçe saydı diye ben daha çok hiçe sandım kendimi daha da ezildim 3 yıl dolacak evliligimde belki ilk söz sahibi oluşlarim hep içimden bir şeyler için cabalayip degsittrwbildigimi değiştirdim karşılık da aldım bir bakıma ama YIPRANDIM başta beklediğim ilgiyi şimdi görsem de para etmiyor mesela çünkü içim biliyor dargın kırgın gelmişim bu zamana hep..
Neyse yav uzatmayalim ben üzüldükce anlıyor kızım gelip gelip öpüyor yanagimdan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…