- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.601
Aynen kuzu. Ben olsam bende çektirirdim birazBirden bire yumusamicam canım gerek yok onlar oturuyo oh ben burdayım umursamiyo gibiyim surunsun içim içimisti o günkü fazla samimiyetinden iyisimi biraz soğuk olucam eşime de dedim basım ağrıyor öyle gulemem kimseye diye
Sorma canım yaa bugün iki tane düğün var biri bitti smdi ötekine gidicezKız sen görünüp görünüp kaçıyon
İyi bari bu kdr yüzsüzlük de olmaz yaniAsla aynı apt çekemem uzagimda oturuyo
Yerime oynaSorma canım yaa bugün iki tane düğün var biri bitti smdi ötekine gidicezbayılızaaaaammm
Sorma canım yaa bugün iki tane düğün var biri bitti smdi ötekine gidicezbayılızaaaaammm
HahahahahahhahaGeceyi gunduz gündüzü gece ettirme zalimin kizi
Dıdıdıdıdmın fıtıfıtısıyakın mı düğün sahipleri. Çok yorucu oluyodur :)
Ayyy mevlutlu yaa oyun vırt zort yokYerime oyna
En sevdiğim şey düğün pistten inmem aslayakın mı düğün sahipleri. Çok yorucu oluyodur :)
Ayyy mevlutlu yaa oyun vırt zort yok
Dıdıdıdıdmın fıtıfıtısıama annem sürüklüyor iste
Ama bu kötü olmuş banada dua et orda deki Allah'ım Serra in bebeğini fırlat artık yorma onu de dualardan yararlaniyim ya yazık bana he bideAyyy mevlutlu yaa oyun vırt zort yok
Ama bu kötü olmuş banada dua et orda deki Allah'ım Serra in bebeğini fırlat artık yorma onu de dualardan yararlaniyim ya yazık bana he bideEses07 e
Cansınkız mevlute gerek yok hep ediyorum zaten ikinize de
Misafirlerin mi gitti kız niye erkennnGittilerrr :)
Bu kadar surata anca canım :)Misafirlerin mi gitti kız niye erkennn
Aaa ama olmadı böyleBu kadar surata anca canım :)
Ay sus gitsin daha annesinin yanına gitceklermis bende evi çırpıyim kuzum bı havalansin evim görüşürüzAaa ama olmadı böyle
Asla umudunu kaybetme bizim bir arkadaş vardı ucuz bebeği olmuştu 12 yıl sonra tutunmuslardı onları 6 aylıkken kaybetti ama onun üzerine Rabbim bir tane daha bağışladı biz bizim için hazırlanan imtihanı ve sürprizi bilemeyiz canım
Yüreğim acıyo yemin ederim aklımdasın canım çaresiz hissediyosun biliyorum ama asicaz bak bizimde anne olmama gibi durumumuz yok bunu bil seninle burda haftalarimizi konusucaz inanki
Ediyoruz kuzu emin ol. Allahım sabır versin inşallah.
canım benim. Hiç tanımıyoruz birbirimizi ama en sevdiğim insana her ne hissedecek olsaydım şu an senin için de onları hissediyorum Allahım hayırlısıyla nasip eder inşallah enn yakın zamanda. İsteyen herkese nasip etsin inşallah.
Sağolun kızlaryapma böyle rabbim en hayırlısı dan bebisini yine vericek ben inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?