- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.581
Edicem canım benim biran önce güler inşallah yüzümüz aklımdasınDua bekliyorum sizlerden
sabir ve ferahlık için
Eltim karşımda ben burda
:)))Hatunlar aşka gelmiş
BekliyorumBuralardayım canım gece fulll burdayım şuan arabadaym :)
Edicem canım benim biran önce güler inşallah yüzümüz aklımdasın
Ben artık umutsuz bakayımHep duamdasın sen ! Ama üzülme nolur :'(
Kuzu ablamla konuşuyodum :) geldim :) misafirinle ilgilensene sen
Yüreğim acıyo yemin ederim aklımdasın canım çaresiz hissediyosun biliyorum ama asicaz bak bizimde anne olmama gibi durumumuz yok bunu bil seninle burda haftalarimizi konusucaz inankiDua bekliyorum sizlerden
sabir ve ferahlık için
Ediyoruz kuzu emin ol. Allahım sabır versin inşallah.Dua bekliyorum sizlerden
sabir ve ferahlık için
Karşımda oturuyo sus bide tulum almışKuzu ablamla konuşuyodum :) geldim :) misafirinle ilgilensene sen
Ben artık umutsuz bakayım
Tutmaz diyorsun
Ama düşeceği aklıma gelmezdi
1,2 derken 3üde
6 çocuğum da öldü
Üzüntüden mahvoldum
İçimden gitti gördüm onu
Kuzumm benim.. Amin inşallahYüreğim acıyo yemin ederim aklımdasın canım çaresiz hissediyosun biliyorum ama asicaz bak bizimde anne olmama gibi durumumuz yok bunu bil seninle burda haftalarimizi konusucaz inanki
KimeeeKarşımda oturuyo sus bide tulum almış
Ben artık umutsuz bakayım
Tutmaz diyorsun
1,2 derken 3üde
6 çocuğum da öldü
Üzüntüden mahvoldum
İçimden gitti gördüm onu
Bebegim olacakmış pişman olmuş bebeğe tulum almış hiç bişi demeden aldım şimdide çay iciyo karşımdaKimeee
Asla umudunu kaybetme bizim bir arkadaş vardı ucuz bebeği olmuştu 12 yıl sonra tutunmuslardı onları 6 aylıkken kaybetti ama onun üzerine Rabbim bir tane daha bağışladı biz bizim için hazırlanan imtihanı ve sürprizi bilemeyiz canımBen artık umutsuz bakayım
Tutmaz diyorsun
1,2 derken 3üde
6 çocuğum da öldü
Üzüntüden mahvoldum
İçimden gitti gördüm onu
Bekle beniBekliyorum
Hımm affetrirmeye çalışıyo kendini. eminim iyi niyetiyle samimiyetiyle gelmiştir kuzu. Öyle düşünmek istiyorum.Bebegim olacakmış pişman olmuş bebeğe tulum almış hiç bişi demeden aldım şimdide çay iciyo karşımda
Ne acayip insan bu eltin ya , aynı apartman fa mı oturuyorsnzBebegim olacakmış pişman olmuş bebeğe tulum almış hiç bişi demeden aldım şimdide çay iciyo karşımda
Kız sen görünüp görünüp kaçıyonNe acayip insan bu eltin ya , aynı apartman fa mı oturuyorsnz
Birden bire yumusamicam canım gerek yok onlar oturuyo oh ben burdayım umursamiyo gibiyim surunsun içim içimisti o günkü fazla samimiyetinden iyisimi biraz soğuk olucam eşime de dedim basım ağrıyor öyle gulemem kimseye diyeHımm affetrirmeye çalışıyo kendini. eminim iyi niyetiyle samimiyetiyle gelmiştir kuzu. Öyle düşünmek istiyorum.
Asla aynı apt çekemem uzagimda oturuyoNe acayip insan bu eltin ya , aynı apartman fa mı oturuyorsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?