- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.621
Ay sus gitsin daha annesinin yanına gitceklermis bende evi çırpıyim kuzum bı havalansin evim görüşürüz
Kuzum yapma böyle Allah'ın gücüne gider biliyorum acin büyük ama sabır dile RabbimdenSağolun kızlar
Umudum kalmadı artık
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
Amin canım amin. Mükafatını güzel versin inşallahSağolun kızlar
Umudum kalmadı artık
Rabbim imtihanımı kolaylaştırsın
Burdayız da bebeler hasta ben sinir hastası eşim misafir çağırmış akşama o temelli hasta ffffff
Rabbim önce yüreğine güç versin sonra kucağına beklediğin mucizeyi dualarimdasin..Dua bekliyorum sizlerden
sabir ve ferahlık için
Çok üzülüyorum diyecek bir şey bulamıyoruz inan ki Allah yardimcin olsun gönlüne ferahlık versin canimmBen artık umutsuz bakayım
Tutmaz diyorsun
Ama düşeceği aklıma gelmezdi
1,2 derken 3üde
6 çocuğum da öldü
Üzüntüden mahvoldum
İçimden gitti gördüm onu
Eee ben savdim misafiri kolay gele bacımBurdayız da bebeler hasta ben sinir hastası eşim misafir çağırmış akşama o temelli hasta ffffff(ortağı teyzesinin oğlu yabancı değiller ama daha yeni geldiler yaa)
Burdayız da bebeler hasta ben sinir hastası eşim misafir çağırmış akşama o temelli hasta ffffff(ortağı teyzesinin oğlu yabancı değiller ama daha yeni geldiler yaa)
Rabbim önce yüreğine güç versin sonra kucağına beklediğin mucizeyi dualarimdasin..
Çok üzülüyorum diyecek bir şey bulamıyoruz inan ki Allah yardimcin olsun gönlüne ferahlık versin canimm
Kuzum ya k9nilari pek okumad8m ne olduAllah razı olsun
Nirdeydin kiz okumaya usendim:)Sonunda evimdeyimmmm yasasın wayfiiii
Hoşgeldin minnosum
Şükür bende iyiyim canım yat kalk is derken zaman geciyotCnm günaydın diyeyim artık, şimdi gördüm msjını. Benim bebişler biraz geç uyudu onlar uyudu ben uyumamışım bayılmışım artık. Sen napıyosun nasılsın?
Ben bi anlasam dicem arada geliyler boleAnaa kuzu seninki niye bu kadar çok şey bekliyo. Eve misafir gelecek diye yemek yapıp duralım mı yani :))
Iyi olmana sevindim hep bole ol canmGünaydın bacıları bugün iyiyim sayenizde mesajları okudukça içim açıldıhazır enerji gelmişken bi evi Süpürgeye tutayim bebeleri parka cikarayim bari ♥♥♥
Hosbukdukk canım naoiyon nasılsın balımHoşgeldin minnosum
Napim canım eşim maça gitti bende takiliyom burda sen neler yaptın bakalımHosbukdukk canım naoiyon nasılsın balım
Kuzum geldim
Bizde koye gittik esimin amca oguluyla dolandik sabah kahvalti orda yaptik esi falan bugun ole vakit gecti koylerde sonra eve geldik disarda yedik bizimki uyuya kaldi bende yattim ama uyuyamad bubkicik sinekler beniahvetti birazdan dusa gircem heryerim kasiniyor nasıl isiriyorlar ya ozellijle ben fisfis alcam bole olumyor :)Napim canım eşim maça gitti bende takiliyom burda sen neler yaptın bakalım
Güzel geçmiş canım günün pis sinekler ya insan bazen zor duruma düşüyor onlar yüzündenBizde koye gittik esimin amca oguluyla dolandik sabah kahvalti orda yaptik esi falan bugun ole vakit gecti koylerde sonra eve geldik disarda yedik bizimki uyuya kaldi bende yattim ama uyuyamad bubkicik sinekler beniahvetti birazdan dusa gircem heryerim kasiniyor nasıl isiriyorlar ya ozellijle ben fisfis alcam bole olumyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?