Burdayız da bebeler hasta ben sinir hastası eşim misafir çağırmış akşama o temelli hasta ffffff (ortağı teyzesinin oğlu yabancı değiller ama daha yeni geldiler yaa)
Dua bekliyorum sizlerden
sabir ve ferahlık için
Rabbim önce yüreğine güç versin sonra kucağına beklediğin mucizeyi dualarimdasin..

Ben artık umutsuz bakayım
Tutmaz diyorsun
Ama düşeceği aklıma gelmezdi
1,2 derken 3üde
6 çocuğum da öldü
Üzüntüden mahvoldum
İçimden gitti gördüm onu
Çok üzülüyorum diyecek bir şey bulamıyoruz inan ki Allah yardimcin olsun gönlüne ferahlık versin canimm

Allah razı olsun

Cnm günaydın diyeyim artık, şimdi gördüm msjını. Benim bebişler biraz geç uyudu onlar uyudu ben uyumamışım bayılmışım artık. Sen napıyosun nasılsın?
Şükür bende iyiyim canım yat kalk is derken zaman geciyot
Anaa kuzu seninki niye bu kadar çok şey bekliyo. Eve misafir gelecek diye yemek yapıp duralım mı yani :))
Ben bi anlasam dicem arada geliyler bole
Günaydın bacıları bugün iyiyim sayenizde mesajları okudukça içim açıldı hazır enerji gelmişken bi evi Süpürgeye tutayim bebeleri parka cikarayim bari ♥♥♥
Iyi olmana sevindim hep bole ol canm

Napim canım eşim maça gitti bende takiliyom burda sen neler yaptın bakalım
Bizde koye gittik esimin amca oguluyla dolandik sabah kahvalti orda yaptik esi falan bugun ole vakit gecti koylerde sonra eve geldik disarda yedik bizimki uyuya kaldi bende yattim ama uyuyamad bubkicik sinekler beniahvetti birazdan dusa gircem heryerim kasiniyor nasıl isiriyorlar ya ozellijle ben fisfis alcam bole olumyor :)

Güzel geçmiş canım günün pis sinekler ya insan bazen zor duruma düşüyor onlar yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…