- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.921
Bende öyle bişey bekledim ama yakın yine deBenim ki de Gulhan ondan gülo
Bir an dedim acaba isimlerimiz de mi aynı
Kivircik alinin bir sarkisi var kurban oldugum diye onu söylemisdi bir kereEşin söylemedi mi koz
Teşekkür ederim kuzumİkiside cok güzel cnm :)
Benikide gulo der sizce ismim ne olabilirBenim ki de Gulhan ondan gülo
Bir an dedim acaba isimlerimiz de mi aynı
Kivircik alinin bir sarkisi var kurban oldugum diye onu söylemisdi bir keresesi ama berbat
Yok cancağızım
Hahaahahahahahha ay buna cidden güldümbenimki de Orhan gencebaydan batsın bu dünyayı söylemişti saol çok romantiksin demştm
Aynen cin , hanBende öyle bişey bekledim ama yakın yine de
Benim koca uzmanken gülşenden yatcaz kalkcaz şarkısını söylerdi bana hepKivircik alinin bir sarkisi var kurban oldugum diye onu söylemisdi bir keresesi ama berbat
Güllere bak senAynen cin , han
Sen de gülcan ol :)Benikide gulo der sizce ismim ne olabilir
Hahaahahahahahha ay buna cidden güldüm
Sesli güldüm yaabenimki de Orhan gencebaydan batsın bu dünyayı söylemişti saol çok romantiksin demştm
Ahahahah allah medium kiz olayim bariiSen de gülcan ol :)
Ben onu da görmedim sen yine iyisinkız dedim nişanlıyız biz dedmki bana bir evlilik tklifi yapmıcan mı yapcm dedi bekle Allah bekle Allah neyse nikah koyılcak resmi nikah içerde eğilmiş önğme nabıyosun dedim kalk toz olacak pantalonjn benimle evlenir misin diyor dedm saol çok unutlmazdı
Bize gerçeklerle gel tatlımAhahahah allah medium kiz olayim barii
Unutamadm nefret ediyorum o şarkıdanSesli güldüm yaa
Ahhaaa Gülşah kızBize gerçeklerle gel tatlımney kız adin :)
kız dedim nişanlıyız biz dedmki bana bir evlilik tklifi yapmıcan mı yapcm dedi bekle Allah bekle Allah neyse nikah koyılcak resmi nikah içerde eğilmiş önğme nabıyosun dedim kalk toz olacak pantalonjn benimle evlenir misin diyor dedm saol çok unutlmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?