Benum koca çocukluktan tanıdıgim abi derdim abi deme lazim olur hesabi bekarligi hızlı idi arabalarla kizlar ortam baya fena yani lise biraktim ise girdim bir tel aldim almaz olaydim babam zaten aldirmazdi nasip oan telimin tadını cikarmadan evlendik:)))) instgram açtım 2014 de sonra esimle takiplestik iiigun konustuk evlenme kwrari aldik ne ben abi diyom nede o ama bende abilerim cesaretinde kimse yaklasmiyordu korkarlardi esim senin çocukluğunu biliyom sende benim bende niyetin ciddiyse ozaman dedim bode bu sarkilar atardi tabiq ustume alindim etkilendim 2 gunde evlilik karari 1 aya yakonda toplam evlendik karardan sonra dedmler devreye girdi babam halen görücü sanar abilerimde :))

Yaaaaaa bu cokkk güzel hikaye amaaa

Gerçekten abi demicen

Korkuyordu evet çünkü bir çok yanlış hareketi vardı babam vermeyecek diye çok korktu
Cok kiskaniyorum böyle hikayeleri gercekten :) benim cadi kv herseyi maf etmisdi... o kadar emindikler ki : abimi havaalanina birakmisken gelio senide istiyelil yolun üstü dedi .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…