- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.941
Aglatip da gülene yazıklar olsunUnutamadm nefret ediyorum o şarkıdangözlerme baka baka soyluyor bş de
Bütün güller toplandık toplandıkAhhaaa Gülşah kız
Benim koca uzmanken gülşenden yatcaz kalkcaz şarkısını söylerdi bana hep
Benmki garanticien azindan bir teklif almisin ... benimki sirf telefon acti ve: seni istemeye gelioz dedi bu kadar yani
Ahaha anlasmamiz birdan belli çekiyor baslar bizi:)))Bütün güller toplandık toplandık
Sus susAglatip da gülene yazıklar olsun
Demekki evet demenden emin degildiBenmki garanticinikahı basacak ya
Korkuyordu evet çünkü bir çok yanlış hareketi vardıDemekki evet demenden emin degildi
Ahhahahaha hangisinin derdi o değil kiRomantik olur tabi adamın derdi başka
Romantik olur tabi adamın derdi başka
Yaaaaaa bu cokkk güzel hikaye amaaaBenum koca çocukluktan tanıdıgim abi derdim abi deme lazim olur hesabi bekarligi hızlı idi arabalarla kizlar ortam baya fena yani lise biraktim ise girdim bir tel aldim almaz olaydim babam zaten aldirmazdi nasip oan telimin tadını cikarmadan evlendik:)))) instgram açtım 2014 de sonra esimle takiplestik iiigun konustuk evlenme kwrari aldik ne ben abi diyom nede o ama bende abilerim cesaretinde kimse yaklasmiyordu korkarlardi esim senin çocukluğunu biliyom sende benim bende niyetin ciddiyse ozaman dedim bode bu sarkilar atardi tabiq ustume alindim etkilendim 2 gunde evlilik karari 1 aya yakonda toplam evlendik karardan sonra dedmler devreye girdi babam halen görücü sanar abilerimde :))
Gerçekten abi demicenBenum koca çocukluktan tanıdıgim abi derdim abi deme lazim olur hesabi bekarligi hızlı idi arabalarla kizlar ortam baya fena yani lise biraktim ise girdim bir tel aldim almaz olaydim babam zaten aldirmazdi nasip oan telimin tadını cikarmadan evlendik:)))) instgram açtım 2014 de sonra esimle takiplestik iiigun konustuk evlenme kwrari aldik ne ben abi diyom nede o ama bende abilerim cesaretinde kimse yaklasmiyordu korkarlardi esim senin çocukluğunu biliyom sende benim bende niyetin ciddiyse ozaman dedim bode bu sarkilar atardi tabiq ustume alindim etkilendim 2 gunde evlilik karari 1 aya yakonda toplam evlendik karardan sonra dedmler devreye girdi babam halen görücü sanar abilerimde :))
Eylül de 4 bitecek :)kac senelik evlisiniz?
Cok kiskaniyorum böyle hikayeleri gercekten :) benim cadi kv herseyi maf etmisdi... o kadar emindikler ki : abimi havaalanina birakmisken gelio senide istiyelil yolun üstü dedi .......Korkuyordu evet çünkü bir çok yanlış hareketi vardıbabam vermeyecek diye çok korktu
Kimse ismini solemiyodu canoEternaaLLove kuzu ne oldu kizdin bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?