- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.881
Hani ip‘den falan cikariyordur sanirimO konuyu bende okudim koltum yani ama onlar sitelerine iclerine kadar bakiyor bence bildirimlerine kadar yoneticiler supelenirler illa
Onu bende çok düşünüyorumKız ben buraya uyeoldugmda benim derdim dert değilmiş dedm kocMa sarıldm
Aynen oyle bende bazen arada huylari oluyor cocuktan dolayi aksilesti diyom bukadsr amasinra uzuluyor gönül aliyor istemeyerek ikimizde kiriyoruz ama hep baskalarina bakarak şükür diyorum kuzuKız ben buraya uyeoldugmda benim derdim dert değilmiş dedm kocMa sarıldm
Aynen 15 yaşında sevdiği çocuk ile beraber olmuş çocuk onu terketmiş yalancı çıkarmış babası annesi kötü davranmıs snra çocuğun ark. Ona yardım edicez diye çağırmışlar kızı onlar da tecavüz etmiş çok üzğldm buralarına ama eşini aldatmasınj onaylayamam.Hadi yaaaüzüldüm ... keske fake olsaydi ...
Nerde kuzum nerdeAyyy Allahım inşallah hamiledir
Galiba nese orasini falza dusueyelim yoksam bunlar cozerler diye banlarniriz iyice arastirsak bizde oliruz yonetim :))))Hani ip‘den falan cikariyordur sanirim
Valla dedim takmıcan gülooOnu bende çok düşünüyorum
Aynen canım çok şükür betern beteri varAynen oyle bende bazen arada huylari oluyor cocuktan dolayi aksilesti diyom bukadsr amasinra uzuluyor gönül aliyor istemeyerek ikimizde kiriyoruz ama hep baskalarina bakarak şükür diyorum kuzu
Ne kadan da negatifsin yaaaNerde kuzum nerde
Üyelik elden gidiyeeaaahhhGaliba nese orasini falza dusueyelim yoksam bunlar cozerler diye banlarniriz iyice arastirsak bizde oliruz yonetim :))))
Her zaman gel canım başımın usüstün yerin varNe kadan da negatifsin yaaagelecek o ben biliyorum hatta teyzesi hediyesini alıp izmire onu görmeye bile gelecek sen ne sanıyorsun
Ana giz lakabım gülo nirden bildin :) kesin akrabayiz bizValla dedim takmıcan güloo
Aynen canım çok şükür betern beteri var
Inşallah kuzum sağol ❤❤❤Her zaman gel canım başımın usüstün yerin var
Pohahabha ben de gülo ahahhahahaAna giz lakabım gülo nirden bildin :) kesin akrabayiz biz
Euh sagligi yerinde degil belliAynen 15 yaşında sevdiği çocuk ile beraber olmuş çocuk onu terketmiş yalancı çıkarmış babası annesi kötü davranmıs snra çocuğun ark. Ona yardım edicez diye çağırmışlar kızı onlar da tecavüz etmiş çok üzğldm buralarına ama eşini aldatmasınj onaylayamam.
İkimizin de lakabı gğloMemnun oldum
NiyekineYa kızlar siz varya çok haksızlık yapiyonuz ha
Aynen psikolojik sorunu var kesin çok hırpalamıslat kızı o da yanlış evlilik yapmış işde..Euh sagligi yerinde degil bellien cok anne ve babalara kiziyorum. Nasil insnmazlsr kendi kizlarina yaziklar olsun
Ne konuda canmYa kızlar siz varya çok haksızlık yapiyonuz ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?