- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #12.981
Sevdiğim kız bana abiiii diyinceeeeAynen kizlar evliyken agz8mda kac kere abi lafi çıktı eşime 1 ayda evlendik taze daha askim falan pek yasamadik Yıldırım aski gibi esimde okadar kiz cevresi vardi pes para etmez dedi evkencek kiz degiller di ailem seni istedi danistim dedi kardeslerde iyisinimi bulcan demis takildigin kızlar kızmi falan ciddiye gitti korktun ama dedem hic birsey yokmus gibi geldiler babamda isten esimlerde o anda oldu
Benum Gülşah kuzum ako8mda bulunsun pek demiyoz ama desifre olmamak icin:)Tatlı anneye diyorum yagmurcugum
Nasip işte kuzum hiç belli olmuyor nasıl olacağı :)Aynen kizlar evliyken agz8mda kac kere abi lafi çıktı eşime 1 ayda evlendik taze daha askim falan pek yasamadik Yıldırım aski gibi esimde okadar kiz cevresi vardi pes para etmez dedi evkencek kiz degiller di ailem seni istedi danistim dedi kardeslerde iyisinimi bulcan demis takildigin kızlar kızmi falan ciddiye gitti korktun ama dedem hic birsey yokmus gibi geldiler babamda isten esimlerde o anda oldu
Yokuş yapsaydın azıcık canım yaTamam dedim ...
Yahu nerde akil bende.... simdi olsaYokuş yapsaydın azıcık canım ya
O espiri cok yaptık:))))))Sevdiğim kız bana abiiii diyinceeee
Şarkısı geldi aklıma
Gayet mantıklıTamam dedim ...
Kuzu burda kim deşifre etcek ki biziBenum Gülşah kuzum ako8mda bulunsun pek demiyoz ama desifre olmamak icin:)
Hadi canım ciddi misinBen ilkokul öğretmenimin oğluyla evlendim desem
VallaHadi canım ciddi misin
Bazen ağzın dilin bağlanıyor ah ah :)Yahu nerde akil bende.... simdi olsa
Anaa öğretmenin kv oldu yani :) enteresan :) hiç aklıma gelmez küçükken öğretmenim diye gezip sonra kaynana diyeceğimBen ilkokul öğretmenimin oğluyla evlendim desem
Yapılmayacak gibi değil kiO espiri cok yaptık:))))))
Kp oldu :)Anaa öğretmenin kv oldu yani :) enteresan :) hiç aklıma gelmez küçükken öğretmenim diye gezip sonra kaynana diyeceğim
İlginç hikayeler serradan
Ay amann bosver gecmisde kaldi. nazi ben kizima saklicamBazen ağzın dilin bağlanıyor ah ah :)
İlginç hikayeler serradan
:) öyle yap canımAy amann bosver gecmisde kaldi. nazi ben kizima saklicam
Benim hikayeyi az çok biliyonuz kızlar ananemle büyüdüm eee aynı binada olunca şimşekler çaktı bizdecidden bak aynı binadaydik ananeme dedem kp çok samimilerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?