- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.821
Canım benimmmmAnnemde babamda küçüktüm ama dedemin ölümü çok sarstı bizi Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasın
Canım benimmmm
Galiba benimki daha işte
Kızların kocişleri geldi galiba
Hımm peki daha iyi misin kuzucum?Galiba benimki daha iştegeç gelecek (
Ağrı kesici iyi geldi canım iyim öğlen çok fenaydi ya :))Hımm peki daha iyi misin kuzucum?
Kız neden küsüyorsnHadi öyle olsun bakım sanada ama oByNkoaLa kustummm
Iyi bari canımm :)Ağrı kesici iyi geldi canım iyim öğlen çok fenaydi ya :))
Sen hiç konuşma sabahtan beri nerde bu Serra dedin mi hıhKız neden küsüyorsn
Sen neler yaptın kuzucum sevdiceginle :)Iyi bari canımm :)
Kız benim beynim yandı sabahtan beriSen hiç konuşma sabahtan beri nerde bu Serra dedin mi hıh
Kız benim beynim yandı sabahtan berihaklısm sormadım özür dilerm: (
Cokkk cookk gecmis olsun canimSağ ol canım ya. Annem göğsüm ağrıyo diyodu kardiyoloji bölümüne gittik işte çökme var dedi ne olduğundan emin olamadı renkli ultrason için merkeze sevk etti. Orda da kan tahlili renkli ultrason falan uğraştık tahlili de eksik yapmışlar sonucu öğrenmeden geldik tekrar verdik. Ultrason da yarın çıkıcak işte. Kalp krizi şüphesi olabilir dedi. Ne bileyim ya inşallah küçük bi şeydir. Bende çok düşkünüm annemebi de biz geç kavuştuk zaten inşallah önemli bi şeyi yoktur. Gece uyanıp nefesini dinliyorum (
Küstürdüm onuuuuSen neler yaptın kuzucum sevdiceginle :)
Zaten belli etmiyorum asla :) icimde yasiyorum herseyiŞimdi unutuyoruz herseyiii sana moral depoluyoruz unutma sende bı annesin minik anlar bak
Sağ ol canımm inşallah inşallah aminnCokkk cookk gecmis olsun caniminsallah kötü birsey degildir allah annelerimizi basimizdan eksik etmesin
Ozamann dansZaten belli etmiyorum asla :) icimde yasiyorum herseyibirde buraya yazmak iyi geliyor
Evet küstürdü brniiKüstürdüm onuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?