- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.801
En yakın komşusuna biraz ileri geri konusmustum ertesi gün yine lafımı yedim ama affetti :)) endamima bir kazandibine 2 dayanamiyo :))Ayyy bende çok severimm :) bi sütlaç bi kazan dibi
Yengemin beni babamin evinden atmasina izin verdi... baska bir babadan olan cocuklariyla beni disladi nispet yapti ... ben anneme yalvardim kabul etmedi. Baskada gelmez elimden icim ne kadar yansada ...Oda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))
:)) benim annemin hiç öyle zaafları yok :) küserse yaklaşık üç gün tavır yapar :)))En yakın komşusuna biraz ileri geri konusmustum ertesi gün yine lafımı yedim ama affetti :)) endamima bir kazandibine 2 dayanamiyo :))
Bugün güleeiz burda insöalah vok ihriyacim var söyle bi icten gülmeyeee :)))Oda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))
Kızdım annene o yenge ne ve yolsaydin saçlarını uyuz oldum kadına bakYengemin beni babamin evinden atmasina izin verdi... baska bir babadan olan cocuklariyla beni disladi nispet yapti ... ben anneme yalvardim kabul etmedi. Baskada gelmez elimden icim ne kadar yansada ...
Bugün güleeiz burda insöalah vok ihriyacim var söyle bi icten gülmeyeee :)))
Benim ki dayanamaz tontoosum diye bağırdığı nda boyun devrilsin gel der :):)) benim annemin hiç öyle zaafları yok :) küserse yaklaşık üç gün tavır yapar :)))
Canım benim. Allah annene merhamet versin ne diyelim. Elinden geleni yapmışsın. İnşallah yumuşak bulduğun zaman yine konuşursun düzelir.Yengemin beni babamin evinden atmasina izin verdi... baska bir babadan olan cocuklariyla beni disladi nispet yapti ... ben anneme yalvardim kabul etmedi. Baskada gelmez elimden icim ne kadar yansada ...
:) kıyamam ya:)Benim ki dayanamaz tontoosum diye bağırdığı nda boyun devrilsin gel der :)
Yaaaaa cok tesekkür ederimmmm :))Canım benim. Allah annene merhamet versin ne diyelim. Elinden geleni yapmışsın. İnşallah yumuşak bulduğun zaman yine konuşursun düzelir.
İnşallah dayanamaz kendi gelir sana. O zaman doğrulursun.
Gülerik bacıımm:)Bugün güleeiz burda insöalah vok ihriyacim var söyle bi icten gülmeyeee :)))
Eskiden uzun uzadıya tartışmalarımizda noldu evlenen mi beni atiyon başından derdim her u hareketine geçerdi :)) Allah başımdan eksik etmesin seviyorum sultanımi :)):) kıyamam ya:)
Sağ ol canım ya. Annem göğsüm ağrıyo diyodu kardiyoloji bölümüne gittik işte çökme var dedi ne olduğundan emin olamadı renkli ultrason için merkeze sevk etti. Orda da kan tahlili renkli ultrason falan uğraştık tahlili de eksik yapmışlar sonucu öğrenmeden geldik tekrar verdik. Ultrason da yarın çıkıcak işte. Kalp krizi şüphesi olabilir dedi. Ne bileyim ya inşallah küçük bi şeydir. Bende çok düşkünüm annemeYaaaaa cok tesekkür ederimmmm :))
Sen hastanede naptin ki bugün? Gecmis olsun
Şimdi unutuyoruz herseyiii sana moral depoluyoruz unutma sende bı annesin minik anlar bak:)) benim annemin hiç öyle zaafları yok :) küserse yaklaşık üç gün tavır yapar :)))
Oy kuzum benim amin. Allah başımızdan eksik etmesin onlarıEskiden uzun uzadıya tartışmalarımizda noldu evlenen mi beni atiyon başından derdim her u hareketine geçerdi :)) Allah başımdan eksik etmesin seviyorum sultanımi :))
Kıyamam sana benn Allah'ım biran önce sağlık versin anneyeSağ ol canım ya. Annem göğsüm ağrıyo diyodu kardiyoloji bölümüne gittik işte çökme var dedi ne olduğundan emin olamadı renkli ultrason için merkeze sevk etti. Orda da kan tahlili renkli ultrason falan uğraştık tahlili de eksik yapmışlar sonucu öğrenmeden geldik tekrar verdik. Ultrason da yarın çıkıcak işte. Kalp krizi şüphesi olabilir dedi. Ne bileyim ya inşallah küçük bi şeydir. Bende çok düşkünüm annemebi de biz geç kavuştuk zaten inşallah önemli bi şeyi yoktur. Gece uyanıp nefesini dinliyorum (
Annemde babamda küçüktüm ama dedemin ölümü çok sarstı bizi Allah kimseyi sevdikleriyle sınamasınOy kuzum benim amin. Allah başımızdan eksik etmesin onları
Şimdi unutuyoruz herseyiii sana moral depoluyoruz unutma sende bı annesin minik anlar bak
Evet :))Oeksuez :) kuzu sanaydı galiba :)
Amin kuzum benim inşallahKıyamam sana benn Allah'ım biran önce sağlık versin anneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?