Oda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))
Yengemin beni babamin evinden atmasina izin verdi... baska bir babadan olan cocuklariyla beni disladi nispet yapti ... ben anneme yalvardim kabul etmedi. Baskada gelmez elimden icim ne kadar yansada ...

Oda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))
Bugün güleeiz burda insöalah vok ihriyacim var söyle bi icten gülmeyeee :)))

Yengemin beni babamin evinden atmasina izin verdi... baska bir babadan olan cocuklariyla beni disladi nispet yapti ... ben anneme yalvardim kabul etmedi. Baskada gelmez elimden icim ne kadar yansada ...
Canım benim. Allah annene merhamet versin ne diyelim. Elinden geleni yapmışsın. İnşallah yumuşak bulduğun zaman yine konuşursun düzelir.
İnşallah dayanamaz kendi gelir sana. O zaman doğrulursun.

Canım benim. Allah annene merhamet versin ne diyelim. Elinden geleni yapmışsın. İnşallah yumuşak bulduğun zaman yine konuşursun düzelir.
İnşallah dayanamaz kendi gelir sana. O zaman doğrulursun.
Yaaaaa cok tesekkür ederimmmm :))
Sen hastanede naptin ki bugün? Gecmis olsun

Yaaaaa cok tesekkür ederimmmm :))
Sen hastanede naptin ki bugün? Gecmis olsun
Sağ ol canım ya. Annem göğsüm ağrıyo diyodu kardiyoloji bölümüne gittik işte çökme var dedi ne olduğundan emin olamadı renkli ultrason için merkeze sevk etti. Orda da kan tahlili renkli ultrason falan uğraştık tahlili de eksik yapmışlar sonucu öğrenmeden geldik tekrar verdik. Ultrason da yarın çıkıcak işte. Kalp krizi şüphesi olabilir dedi. Ne bileyim ya inşallah küçük bi şeydir. Bende çok düşkünüm anneme bi de biz geç kavuştuk zaten inşallah önemli bi şeyi yoktur. Gece uyanıp nefesini dinliyorum (

Kıyamam sana benn Allah'ım biran önce sağlık versin anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…