- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.781
Gicik iste ... allahindan bulsun.Yengem yok ama bı ailede mutlaka ortalık karıştıran bı yenge var ya
Hadi bismillah
♥♥ nasilsin kzumÇok tatlı canım maşallah
Ulan seslendimya sanaaaaTabi bizi soran yoktavirliyim hepinize
Tabi canım düğün telasi var bitermiAyyy bende işler hiç bitmez bir aya kadar full doluyum canım
Inşallah kuzum iyilesir umarım tez.Bende iş bitmez kuzum hele bi oğlum iyi olsun da inşallah
Hayırlı olsun ismin balimKızlar adımı degistirdim bu arada ben krmckr15 haberiniz olsun. Bilerek avatar resmini bıraktım karıştırmayın diye
Aynen farkettim :))Kuzum sen beni yanlıl
Ama kuzucum ben yeni geldimmm. Hemen sordum noldu diyee. Onlar sormadı onlara naparsan yap
Bende topladim ortaligi yemekler var bugün yine uzanıyorum:) kolay gelsin balımÖmür biter iş bitmezyemek yapıyorum tatlı annecik sen napıyorsun bakalım?
Valla kuzu 1 saat varsın 10 saat yoksun mugeye ihbar ettim sizi :)♥♥ nasilsin kzum
Ulan seslendimya sanaaaa
Tabi canım düğün telasi var bitermi
Inşallah kuzum iyilesir umarım tez.
Hayırlı olsun ismin balim
Aynen farkettim :))
Bende topladim ortaligi yemekler var bugün yine uzanıyorum:) kolay gelsin balım
Yok olmaz... ama zamana biraktim :)gul sen toprak alsin o yengenide etle tırnak ayrılmaz unutma sen annenin gönlünü yap o yengene inat
Akıllı kadın♥♥ nasilsin kzum
Ulan seslendimya sanaaaa
Tabi canım düğün telasi var bitermi
Inşallah kuzum iyilesir umarım tez.
Hayırlı olsun ismin balim
Aynen farkettim :))
Bende topladim ortaligi yemekler var bugün yine uzanıyorum:) kolay gelsin balım
Ben sabahtan beri buralardaydim em sonda tel kapandı halen sarj yok anca ful dolacak şarjda oynarken dolmuyor kapatip doluyor.Valla kuzu 1 saat varsın 10 saat yoksun mugeye ihbar ettim sizi :)
Naptiniz bakalım canlarAkıllı kadın
Hadi öyle olsun bakım sanada ama o @RoSsSs kustummmBen sabahtan beri buralardaydim em sonda tel kapandı halen sarj yok anca ful dolacak şarjda oynarken dolmuyor kapatip doluyor.
Hadi öyle olsun bakım sanada ama o @RoSsSs kustummmBen sabahtan beri buralardaydim em sonda tel kapandı halen sarj yok anca ful dolacak şarjda oynarken dolmuyor kapatip doluyor.
Kız keçi o yengeni sevindiriyor böyle de :))Yok olmaz... ama zamana biraktim :)
Napiym kuzuu hastanedeydim tüm gün. Çok yoruldum uzanıyorum :) sen nasılsın napiyosuuun :)L
Naptiniz bakalım canlar
Ben cok yalvardim anneme o kabul etmedi
Valla ben adamı yolladım sabahtan beri istifimi bozmadan uzaniyorum :)L
Naptiniz bakalım canlar
Öyle öyle yoksa m tek zaten sıkılıyorum telefon kapaninca 1 saat anca 10 doluyor ross programa uyuyor suan cocucuklarla parkta sinra erkenden yatacakmis:)Hadi öyle olsun bakım sanada ama o @RoSsSs kustummm
Bende mutfagi topladım adam nezamn gelir bilmem .ama epey sıkıldım desem yalan olurValla ben adamı yolladım sabahtan beri istifimi bozmadan uzaniyorum :)
Oda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))Ben cok yalvardim anneme o kabul etmedi
Ben cok yalvardim anneme o kabul etmedi
Gece baya bı program yaptı kendine :)Öyle öyle yoksa m tek zaten sıkılıyorum telefon kapaninca 1 saat anca 10 doluyor ross programa uyuyor suan cocucuklarla parkta sinra erkenden yatacakmis:)
Ayyy bende çok severimm :) bi sütlaç bi kazan dibiOda senin gibi inatsa tabi :) sen yinede tekrar tekrar dene annenin yumuşak karnı nereyse oradan gir mesela çiçek yolla benim ananemin yumuşak karnı kaZandibi mesela naparsam yapım bı kazandibine tav hatun :))
:) Allah'tan buzlukta yemeğim var anca yatmaya yanmistim valla :)Bende mutfagi topladım adam nezamn gelir bilmem .ama epey sıkıldım desem yalan olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?