- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #13.961
Gellllll vallah gözlerimi dört acicam yorumlarini okucamtepeyim ağzına bende geliyom
Sayfa çok olunca yazmak istemiyom nedense kuzu ya :))Gellllll vallah gözlerimi dört acicam yorumlarini okucam
Ben yorumlari okumuyorum sadece konuya cevap yaziyorumSayfa çok olunca yazmak istemiyom nedense kuzu ya :))
Bu hafta 8.aya gircem canım. 7 haftam var doğumaSenden bebeğinden kıymetli mi kuzu bırak işler kalsın biraz. Dikkat et inşallah. Kaçıncı ayın :)
16 sinmi ?Aaa benim de sevdiceğimin doğum günü 9 gün sonraa
Aklıma en fena g ö t geldi kız daha ne olabilir kiKısmen
Kiz gülse mune bunu okumasinAklıma en fena g ö t geldi kız daha ne olabilir ki
Ben 25 :)Eeee kizlar yaslar kacccccc
:)) yok kuzu yorumlardan değil de çok şey konuşulmuş oluyo ya:) ilk 3-4 sayfada yakalarsam yazıyorum 10u geçmişse ortalama yazmıyorum:)) tabi bazen sinirlerimi bozan konular oluyo yazdığım :))Ben yorumlari okumuyorum sadece konuya cevap yaziyorum
Bu hafta 8.aya gircem canım. 7 haftam var doğuma
Canım ben harf olarak yazdım kiiii :) gülonun g si kocasının baş harfleri bide :)Kiz gülse mune bunu okumasin
Eveet :))16 sinmi ?
Amin canim benim ❤Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah :)
Hahahaha zaten burda serbest olmasi lazim sonucta geyik sohbeti :) ama dertlesigim bile oldu burdaCanım ben harf olarak yazdım kiiii :) gülonun g si kocasının baş harfleri bide :)
Nasıl oluyor büyüyünce aslan erkeğiEveet :))
Evet bende bazen kendimi kaybediyoeum demin baya up uzun bir yorum yaptim:)) yok kuzu yorumlardan değil de çok şey konuşulmuş oluyo ya:) ilk 3-4 sayfada yakalarsam yazıyorum 10u geçmişse ortalama yazmıyorum:)) tabi bazen sinirlerimi bozan konular oluyo yazdığım :))
Kuzu çok konuşkan. Dobra. Çokkkkkkkkkkkkkkkkkk gururlu :))Nasıl oluyor büyüyünce aslan erkeği
Benim ki şuan çok sessiz sakin içine kapanık da :/
Bizim burası her teldenHahahaha zaten burda serbest olmasi lazim sonucta geyik sohbeti :) ama dertlesigim bile oldu burda
Benimkide aşırı merhametli şuan çok sakinleri ya bende bı an patlayıp açılacağını düşünüyorum büyüdükçe bende öyle olmuştum çünkü :)Kuzu çok konuşkan. Dobra. Çokkkkkkkkkkkkkkkkkk gururlu :))
Sonraaa tuttuğunu koparan. Böyle biraz kendini beğenmiş :)) bide övgü almayı beğenilmeyi çok seviyo :)
Ama çokta merhametli. Sinirlenince felaket bi şey. Ama sakinken tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?