- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.421
Bende gelcemmm. Aşkla da küsüz zaten bensiz kalsın buralardaEvde yer var napiiim :))
Etmezmiyim kız hatta sen gelme asliyida dogur onları gönder oys yerim onları benÇocuklarımla kabul ediyorsan ahanda geliyorum odamı hazırla
Çok güzel bi yetenek ama keşke bende öyle olsamEee eski toprak aramızda tartışma olsun acaba yaptım mi diye düşündürüyor işin sonunda :)) ama kıyamaz bana)
Anaaa noldu kızBende gelcemmm. Aşkla da küsüz zaten bensiz kalsın buralarda
Adamı şuan itibariyle annesinin evine yolluyorum ozamanBende gelcemmm. Aşkla da küsüz zaten bensiz kalsın buralarda
Aaa beni sattı hemenEtmezmiyim kız hatta sen gelme asliyida dogur onları gönder oys yerim onları ben
Benim ev de öyle ama yetmiyor3 +1 yetmiyor mu bacım
Valla genlerini taşıdığımi düşündüğüm halde yapamıyorum :)Çok güzel bi yetenek ama keşke bende öyle olsam
Hadi butun kızlar toplandik olur o zamanAdamı şuan itibariyle annesinin evine yolluyorum ozaman
Saymadım kız bebislerimizin diyince sen ayrı onlar ayrı şimdi :)Aaa beni sattı hemen
Ben yettiririm AA aşk olsun al 4 tane şişme yatak bitti gitti :)Benim ev de öyle ama yetmiyor
Sen zaten cadisin daha ne yapacaksınValla genlerini taşıdığımi düşündüğüm halde yapamıyorum :)
Gelşyorm bensiz olur mıHadi butun kızlar toplandik olur o zamanross sende gel gıızz
Yok kız ağzım var dilim yok :)Sen zaten cadisin daha ne yapacaksın
Kıskançlık yapacağı tuttu. Dünden beri tavırlı :)Anaaa noldu kız
Aaaahh ahhKıskançlık yapacağı tuttu. Dünden beri tavırlı :)
Adamı şuan itibariyle annesinin evine yolluyorum ozaman
Aaa beni sattı hemen
Yolladımyolla kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?