- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.401
Bırak onları bana kaçAhh ahh nasıl da özledim sıcağı bile güzel memleketinin şikayet etme bulamayanlar var
Aramızda en tecrübeli sensin bacım senden alcaz teknikleri gari :) annane tekniği var mı sende gııTekniğin alası bende koşahhahaha
Aynen canım atlatırız inşallahAyy kıyamam kuzuya ya. Halsiz olunca kucak istiyolar genelde canım ya hastayken
Ahahaha annem anane o teknikleri ondan alırımAramızda en tecrübeli sensin bacım senden alcaz teknikleri gari :) annane tekniği var mı sende gıı
Uç uç böceğimne koşması kız
Biletimi alırsan kaçarımBırak onları bana kaç
Sende hepimizi kavırıyorsnBırak onları bana kaç
Ananemi tekniği makinalı tüfek tekniği seni konuşturma dan konuşur napar eder senin haksız olduğuna inandırır :)) piskolaji ye oynuyo hatun :))Aramızda en tecrübeli sensin bacım senden alcaz teknikleri gari :) annane tekniği var mı sende gıı
Kökten çöz de işimi farketmez kimden olduğuAhahaha annem anane o teknikleri ondan alırımhenüz anane değilim
Evde yer var napiiim :))Sende hepimizi kavırıyorsn
Inşallah canımmAynen canım atlatırız inşallah
Aa benim canım kocamin tekniği de o kızAnanemi tekniği makinalı tüfek tekniği seni konuşturma dan konuşur napar eder senin haksız olduğuna inandırır :)) piskolaji ye oynuyo hatun :))
Almam mi :))Biletimi alırsan kaçarım
Sen işi düşüncem az ben olsam napardm diyeKökten çöz de işimi farketmez kimden olduğu
Çocuklarımla kabul ediyorsan ahanda geliyorum odamı hazırlaAlmam mi :))
Villa da mı yasıyon kizEvde yer var napiiim :))
Eee eski toprak aramızda tartışma olsun acaba yaptım mi diye düşündürüyor işin sonunda :)) ama kıyamaz banaAa benim canım kocamin tekniği de o kız
Projelerini bekliyorum o zamanSen işi düşüncem az ben olsam napardm diyeüzerine çalışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?