- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.381
Kes bacım kesssdaha neler kesicem de dua etsin hahahahabsba
Açtım ablaKorkma korkma bizim ki bastan koktu da benim burnum tıkaloydı alamadım kokuyu
Ayy kuzu hala düzelmedi mi. YavrucukAllah'a şükür bugün biraz daha iyi. Dün sabah 5 e kadar ayaktaydik ateşi düşmedi küvete su doldurdum içinde beklettim zor düştü. Ben de oraya buraya ayılıp bayılıyorum işte :)
Sen gel de burayı gör yavrum. Kardeşim bende kalıyor abla ben hayatımda bu kadar terlemedim diyoTabiki ki tam 35 yanıyor buralar gulo ya
Sorma sorma eşim olmasa arada klmayacagınk bilsem ömir boyu küserdim de neyseYumurtadan çıkar gibi çıkıp gelmiyolar mı bide ayy sinir oluyom valla
Daha iyi canım ama çok huysuz hep kucak istiyor alamıyorum bu kez de ağlıyor. Onu avutmak beni daha çok yoruyorAyy kuzu hala düzelmedi mi. Yavrucuk
Cırt cırt cırtKes bacım kessssabahlar olmasın
napalim kuzucum kuduruk kaynanalari mi yediriyim sizi
Camm sen otur yanına o dizine otursun ya da yatsn ben hep öyle yapardımDaha iyi canım ama çok huysuz hep kucak istiyor alamıyorum bu kez de ağlıyor. Onu avutmak beni daha çok yoruyor
Bu gün beton yola gittim cana varya yaniyodu her yer yaSen gel de burayı gör yavrum. Kardeşim bende kalıyor abla ben hayatımda bu kadar terlemedim diyo
Aynen öyle yapıyorum oturup alıyorum kucağıma. Hasta ya huy değiştirdi işte. Tek iyi olsun da idare ediyorum bi sekilCamm sen otur yanına o dizine otursun ya da yatsn ben hep öyle yapardım
Sorma sorma eşim olmasa arada klmayacagınk bilsem ömir boyu küserdim de neyse
Sonra teknikleri banada öğret neme lazım olur felanCırt cırt cırt
Hahahahahahahha
Ahh ahh nasıl da özledim sıcağı bile güzel memleketinin şikayet etme bulamayanlar varBu gün beton yola gittim cana varya yaniyodu her yer ya
Tekniğin alası bende koşSonra teknikleri banada öğret neme lazım olur felan
Ayy kıyamam kuzuya ya. Halsiz olunca kucak istiyolar genelde canım ya hastaykenDaha iyi canım ama çok huysuz hep kucak istiyor alamıyorum bu kez de ağlıyor. Onu avutmak beni daha çok yoruyor
Çok normal kuzum nasıl da ilgi şefkat bekliyor kıyamamAynen öyle yapıyorum oturup alıyorum kucağıma. Hasta ya huy değiştirdi işte. Tek iyi olsun da idare ediyorum bi sekil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?