- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.481
AamiiiinnnAllah sana da boy boy nasip etsin kuzum benim ❤❤❤
Aynen valla en güzeli ❤❤En önemlisi samimiyet var kuzu ya :)
Ne dedim ben
Diyene bak hele
Kasulsuz gulduruyoruz birbirimizi varmı daha güzeli kardeşim ablam felan yok ama burda kendi ailemden insanlarla konusuyo gibi mutlu hissediyom valla :) ❤❤En önemlisi samimiyet var kuzu ya :)
Sen hep lazımsın gülo sensiz nasıl güleriz burda
O da bizden kıznurum ablalar var ama burada cok oldu bence bu
O da bizden kız
Gülom elden gideyihhhabla demeyin ama kendimi daha 17 lik hissediyorum
Ayy kızlar geçen kınaya gitmiştik ya çocukları götürmemiştim ben kadnjn bşrş geldi kaç yasndasn sen dedi 29 dedim benim oğlan var 32 yaşında dedi dedim ben de kocam var su yaşında dedim nasıl yaşa diyor sen evli misin hee dedimeve gelip eşime anlatıyorum hemen snin yüzüğünü bulmamajz lazım diyor ya da almamız lazım diyor ay ben bir gül
Dedim kürtaj yapıyoz buradaGülom elden gideyihhhbacaklarini kırarım senin
Tüm samimiyetimle bende öyle düşünüyorumKasulsuz gulduruyoruz birbirimizi varmı daha güzeli kardeşim ablam felan yok ama burda kendi ailemden insanlarla konusuyo gibi mutlu hissediyom valla :) ❤❤
Abla km len burada
Aaaaanurum ablalar var ama burada cok oldu bence bu
abla demeyin ama kendimi daha 17 lik hissediyorum
Ayy kızlar geçen kınaya gitmiştik ya çocukları götürmemiştim ben kadnjn bşrş geldi kaç yasndasn sen dedi 29 dedim benim oğlan var 32 yaşında dedi dedim ben de kocam var su yaşında dedim nasıl yaşa diyor sen evli misin hee dedimeve gelip eşime anlatıyorum hemen snin yüzüğünü bulmamajz lazım diyor ya da almamız lazım diyor ay ben bir gül
Benim yaş 25 içim 35 onu napacaguk :) ne güzel kız işte minyon musun sende :) oğlumu kardeşim sanan oluyor bazen benim. 18 20 falan gosteriyorum benabla demeyin ama kendimi daha 17 lik hissediyorum
2 dk önce sankim başımızdan büyük vardı gibiAbla km len buradamamansnsmsm
Dedim kürtaj yapıyoz buradaay oynıyoz kadın başka yerden bal dedim hahahahahahahshha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?