- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.501
Aynen minyonumBenim yaş 25 içim 35 onu napacaguk :) ne güzel kız işte minyon musun sende :) oğlumu kardeşim sanan oluyor bazen benim. 18 20 falan gosteriyorum ben
Dedim kürtaj yapıyoz buradaay oynıyoz kadın başka yerden bal dedim hahahahahahahshha
2 dk önce sankim başımızdan büyük vardı gibiAbla km len buradamamansnsmsm
Aman bçseycik olmaz onda vazgeçmem ki :)enişteye söylese daha nişana düğüne yoklamasın seni evdeki karidan olucuk
Ahahah dimi amaenişteye söylese daha nişana düğüne yoklamasın seni evdeki karidan olucuk
Ahahahbsha laf icabı o2 dk önce sankim başımızdan büyük vardı gibi
Ahahahbsha laf icabı o2 dk önce sankim başımızdan büyük vardı gibi
Ben 24 ablam 27 beni de ablamın büyüğü sanıyolar ben uzun boyluyum ablam minyon aynen :)))Benim yaş 25 içim 35 onu napacaguk :) ne güzel kız işte minyon musun sende :) oğlumu kardeşim sanan oluyor bazen benim. 18 20 falan gosteriyorum ben
Ohh en güzeli hiç yaşlanmayızAynen minyonumçocukları görünce inanmıyorlar benim olduğuna
Ahahah dimi ama
Onunda bi güzel yani var kuzum çok küçük gösterince de adam yerine koymuyorlarBen 24 ablam 27 beni de ablamın büyüğü sanıyolar ben uzun boyluyum ablam minyon aynen :)))
Anaa ne güsel valla :))Ohh en güzeli hiç yaşlanmayızannemi de benim ablam sanarlar
Aynen bizi de annemle kardeş sanıyorlar anne diyinnce nasıl yani diyorlarOhh en güzeli hiç yaşlanmayızannemi de benim ablam sanarlar
Hülya sahip çıkalım#guloevli
Ahahahbsha laf icabı o
Hani anneler babalar aaa sen varsın büyüksün gitsin derler ama asıl manyaklıgı o büyük olan yapar ya hah işde ondan
Allah seniOnunda bi güzel yani var kuzum çok küçük gösterince de adam yerine koymuyorlar
Aramızda para toplayıp yüzük alalım bence enisteye bi kıyak geçelimHülya sahip çıkalım#guloevli
Hahahahahahahhahshahahah hahahahahahhahahahaha kız manyak öldüm burada hahahahsbzbbabaHülya sahip çıkalım#guloevli
Gülo elden gidiyeaahhAramızda para toplayıp yüzük alalım bence enisteye bi kıyak geçelim
Aramızda para toplayıp yüzük alalım bence enisteye bi kıyak geçelim
Gülo elden gidiyeaahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?