- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.521
Bak şimdi en alt komşumla aynı yastayiz ama o 25 değil resmen 30 yaşında gösteriyor bende baya küçük gösterince komşular onu daha çok büyük sanıp onunla daha çok muhatap oluyorlar ben ortada fındık fıstıkAllah senibence çok güzel küçük göstermek :)
Bak şimdi en alt komşumla aynı yastayiz ama o 25 değil resmen 30 yaşında gösteriyor bende baya küçük gösterince komşular onu daha çok büyük sanıp onunla daha çok muhatap oluyorlar ben ortada fındık fıstık
Ross elden gitmesin diye sırf bu ince düşüncem
Ne düşünceli kadınsın
Oy fındığımmm kıyamamBak şimdi en alt komşumla aynı yastayiz ama o 25 değil resmen 30 yaşında gösteriyor bende baya küçük gösterince komşular onu daha çok büyük sanıp onunla daha çok muhatap oluyorlar ben ortada fındık fıstık
Alırsan al almazsan gidiyom bak deYüzüğüm var çamaşır makinesinin altına kaçtı al diyorum almıyorkendi bilir
:)))İzmirli olmak bunu gerektirir canoo
Yaa işte hemserim benim ❤❤❤İzmirli olmak bunu gerektirir canoo
Bak şimdi en alt komşumla aynı yastayiz ama o 25 değil resmen 30 yaşında gösteriyor bende baya küçük gösterince komşular onu daha çok büyük sanıp onunla daha çok muhatap oluyorlar ben ortada fındık fıstık
Sende az Göztepe li değilsin bacım ❤❤. Tam destekYaa işte hemserim benim ❤❤❤
Almazsa karısı böyle elden gider işteYüzüğüm var çamaşır makinesinin altına kaçtı al diyorum almıyorkendi bilir
Yerim siziiiiiYaa işte hemserim benim ❤❤❤
Sevin beni miyavvvvOy fındığımmm kıyamam
Bende seni yerim fındıgim :)Yerim siziiiii
Akraba cikacaz biz dur bakalım az kaldıbu kadar benzemek zorunda mıyız benim alt komşu da bnle yaşıt ama görsen 40 ında: D
Kardeşin nişanında kadının biri tuttu kolumdan sürüklüyor noluyor dedim gel sen diyoAlırsan al almazsan gidiyom bak denasil alıyor hemen
Ahhahaha aynenAkraba cikacaz biz dur bakalım az kaldı
Oy durum fenaaKardeşin nişanında kadının biri tuttu kolumdan sürüklüyor noluyor dedim gel sen diyoteyze dur çocuğumu alayım diyince bıraktı kolumu eşim sıkı sıkı yapısmaya başladı ahhahahahaha dedim ayağını denk al almazsan alıvecekler vaaa dedim
Sevin beni miyavvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?