- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.601
Kari-abilerMaksat adrenalin di ozamanlar :) neyime güvenip laf atıp kacardik bilmem sıksa umugumu çıkaracak karılar ;-)
Ben çok fedakar dostum ama hep kullanıldmAnaaa valla mı :)
Hala kuaförler de dokular biliyomusun hele karatastaki de bı bakıyorlar kendilerine anlatamam :)Kari-abiler
Kesinlikle hem de çok doğruTespitleri doğru oluyo ama
Görüşürüz canım öp benim içinKızlar benim oğlan uyandı çok ateşi var onunla ilgileniyorum. Gelirim sonra yine görüşürz ❤❤
Ama bizde kendi yanlışlarımizla büyüdük ve gulo duvara vurarak vuraKesinlikle hem de çok doğru
Ahhahahaha korkunçlarŞimdi anladım
Tamam canım bak minigine sen ❤❤ öpüldünKızlar benim oğlan uyandı çok ateşi var onunla ilgileniyorum. Gelirim sonra yine görüşürz ❤❤
Ben çok fedakar dostum ama hep kullanıldmannem dedikş o kız hiç tekin değil takılma dedi ben ergen tabi neden karısyorsn ben kendim bilirim kim iyi km kötü gördüm sonra
Km ne derse desn gene de vuruyorsn canım burnumun dikine çok giderm ben :) ama köşeye güvenmemem gerektiğini ne kadar öğrensem de hep dğserm bunaAma bizde kendi yanlışlarımizla büyüdük ve gulo duvara vurarak vura
Senden benden taş hatunlarHala kuaförler de dokular biliyomusun hele karatastaki de bı bakıyorlar kendilerine anlatamam :)
Benim ki vura vura zedelendi
Bende çok yedim ya fedakarlığımdan :)) neyse şimdiki aklım daha başımda onların sebebiyle
Sağ olsunlar
Kızlar benim oğlan uyandı çok ateşi var onunla ilgileniyorum. Gelirim sonra yine görüşürz ❤❤
Hahahahahahhahahaha hahahahahhshsbshshbaSenden benden taş hatunlarbenim kocam ilk izmire geldi çankayada bi otelde kalacaktı biz gezdik ayrıldık gece 12 gibi ben eve o otele giderken bu izmiri bilmiyor ya yolu kaybetmis ablanın birine yol sormuş o da dönüp efendim canım diyince benimki hızlanmış kaç kac kaç g.tümü keser bunlar benim demiş ve hayatında ilk kez abla görmüş bizimki
Ayyy çok komikSenden benden taş hatunlarbenim kocam ilk izmire geldi çankayada bi otelde kalacaktı biz gezdik ayrıldık gece 12 gibi ben eve o otele giderken bu izmiri bilmiyor ya yolu kaybetmis ablanın birine yol sormuş o da dönüp efendim canım diyince benimki hızlanmış kaç kac kaç g.tümü keser bunlar benim demiş ve hayatında ilk kez abla görmüş bizimki
Benim ki vura vura zedelendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?