- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.581
:) Karatastaki abla abilerden kacardik biz :) anladın sen onu :))Bizim lise sonda dersler 8de bitiyordu arkadaşımla o saatte çıkıp kordona midye yemeye gidiyorduk eve varmamız 11i buluyordu. Özgürlük kadar güzeli yok yaaa
Tamam öhömm seviyorm demiştim zaten çok da saapmayın
Huylarida değişiyor ama ya eski masumiyet kalmıyor kimisinde aralarında kardeşim bumuymus dediğim çok çıktıHerkes dağılıyor yaa: (
Sen bana sorÖldüm gülmekten
AhhhaaaaEsimde öyle diyor moda artık bu Allah'tan sende var da tuturmuyorsn yapcam diye diyor
Izmire daha geçen ay geldim tanışsak mutlaka görüşürdük kuzum artık bidaha gelirsem inşallah buluşuruzKeşke yakın yerde olup öyle konuşabilsek ya :))
Benim de çok kazık yedm ah ahHuylarida değişiyor ama ya eski masumiyet kalmıyor kimisinde aralarında kardeşim bumuymus dediğim çok çıktı
Her zaman cano başımın üstünde yeriniz var :)Izmire daha geçen ay geldim tanışsak mutlaka görüşürdük kuzum artık bidaha gelirsem inşallah buluşuruz
Kazık yediren lerden kazık yesin GülomBenim de çok kazık yedm ah ah
Orası da fena ama :):) Karatastaki abla abilerden kacardik biz :) anladın sen onu :))
Ben son sınıfta görmüştüm zaten yüzlerini sadece bir arkadaşım var hala görüştüğüm :) çok değişiyolar hemde :)Benim de çok kazık yedm ah ah
Aynen canımKazık yediren lerden kazık yesin Gülom
Popişler havalanıyorBen son sınıfta görmüştüm zaten yüzlerini sadece bir arkadaşım var hala görüştüğüm :) çok değişiyolar hemde :)
Amaa şaka yapıyom sınırımı aştım mı
Maksat adrenalin di ozamanlar :) neyime güvenip laf atıp kacardik bilmem sıksa umugumu çıkaracak karılar ;-)Orası da fena ama :)
Anaaa valla mı :)Popişler havalanıyorama annem kimi sevmediyse o kişi bana zarar verdi
Yok kız ben utandım rahat sapamıyorm ahhahahshshahAmaa şaka yapıyom sınırımı aştım mı
Tespitleri doğru oluyo amaPopişler havalanıyorama annem kimi sevmediyse o kişi bana zarar verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?