- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.561
O nasıl bi yeme şeklidir gülom kocanı da böyle yime haa bulmaz bak yüzüğünüabbabababab
Ayy çok severim çil :))Aman çirkinlik akıyor pacamdan çilli cullı bişeyim: D
:)) Bı gevrege ayrana sanki kimsenin parası yok us gibi 3 kişi goruyoduk sanki sanata goruyoduk İzmir'de genç olmak iyidir 9 da sahilde olursun Karataşta gezersin millet napiyon demez :))Ee ne sandin tipik liseliydik işte. Her birimiz 1 litrelik kola alıp içerdik altıma işediğim günleri bilirimkeşke geri gelse o günler
Ondan mi her düğünde bi talip çıkıyor kız :) çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardırAman çirkinlik akıyor pacamdan çilli cullı bişeyim: D
Yokk yokk özüne gel hemen düzelirsin ❤❤Şimdi yaşlandım kız bu hatay kendine benzetti beni
Hahahahahahshhahaahah ayy gülooo karnım ağrıdı yemin ederm ahhahahahah onu daha sakin saapıyorm yiyorumO nasıl bi yeme şeklidir gülom kocanı da böyle yime haa bulmaz bak yüzüğünü
Aaa bende kız :)Ben hepinizi çok merak ediyorum :))
Küçül gösteriyorm ya ondan yoksa bir cacıgm yokOndan mi her düğünde bi talip çıkıyor kız :) çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
Liseden çoğu arkadaşımla koptum hataya gelince 2 tane kaldı onlar da en samimi olduklarim hala aynı samimiyet devam delilik de öyle tabi :)haahahhaha ayy kızlar valla çok güldüm haa: D
Lise gnlermi bende çok özlüyorm valla
Hahahahahahshhahaahah ayy gülooo karnım ağrıdı yemin ederm ahhahahahah onu daha sakin saapıyorm yiyorum
Bende hiç sevmiyorm valla kurtulsam keşkeAyy çok severim çil :))
Keşke yakın yerde olup öyle konuşabilsek ya :))Aaa bende kız :)
Benmde bir tane kaldıLiseden çoğu arkadaşımla koptum hataya gelince 2 tane kaldı onlar da en samimi olduklarim hala aynı samimiyet devam delilik de öyle tabi :)
Özellikle yapıyolar şimdi :) kınayla falan :)Bende hiç sevmiyorm valla kurtulsam keşke
Tamam öhömm seviyorm demiştim zaten çok da saapmayın
Öhhöööömm
Bizim lise sonda dersler 8de bitiyordu arkadaşımla o saatte çıkıp kordona midye yemeye gidiyorduk eve varmamız 11i buluyordu. Özgürlük kadar güzeli yok yaaa:)) Bı gevrege ayrana sanki kimsenin parası yok us gibi 3 kişi goruyoduk sanki sanata goruyoduk İzmir'de genç olmak iyidir 9 da sahilde olursun Karataşta gezersin millet napiyon demez :))
Bizimkiler yarı burda kaldı kimi İst meraklısı oldu 10 parmağın 10nu geçmez kalanlardaBenmde bir tane kaldı
Esimde öyle diyor moda artık bu Allah'tan sende var da tuturmuyorsn yapcam diye diyorÖzellikle yapıyolar şimdi :) kınayla falan :)
Herkes dağılıyor yaa: (Bizimkiler yarı burda kaldı kimi İst meraklısı oldu 10 parmağın 10nu geçmez kalanlarda
Öldüm gülmektenHahahahahahshhahaahah ayy gülooo karnım ağrıdı yemin ederm ahhahahahah onu daha sakin saapıyorm yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?