- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.661
Bende uzanıyorum vallaa napiymm Hızlı ve öfkeli yi izliyodum çok severim aşkta çok sever
Aşkın batsın seninBende uzanıyorum vallaa napiymm Hızlı ve öfkeli yi izliyodum çok severim aşkta çok sever
Napim kuzum aynı bildiğin gibi kocisi yedirdim icirdim verdim eline tvyi kaçtım size sen napiyosun nasıl oldun aklımdasın unutma
Afiyet olsun kuzucum bende bı Nescafe patlatıyim kendime :)Napayım canım
Bende çay içiyorum
Afiyet olsun canımAfiyet olsun kuzucum bende bı Nescafe patlatıyim kendime :)
Minigim benim sen bunaliyosun ama oda sevdiğinden kiskaniyo barışın bakım
Konuşmuyorum ben onunla
Kocişine aşık nur ☺Ay çok güldüm ya deli
Afiyet olsun kuzu :)Afiyet olsun canım
Yetişemiyorum sizlere
Maşallah çok hızlı yazıyorsun
Minigim benim sen bunaliyosun ama oda sevdiğinden kiskaniyo barışın bakım
Sağol dadlumAfiyet olsun kuzu :)
Yok kuzum netim yavaş :) anca hepinize yetisiyorumm :))Afiyet olsun canım
Yetişemiyorum sizlere
Maşallah çok hızlı yazıyorsun
Yok kuzum netim yavaş :) anca hepinize yetisiyorumm :))
Oy kuzum bu surecten inadına gülerek kurtulcaz beraber inan ama olur muMaşallah sana gül
Hee alışkınım da :)) Aslan burcunun özellikleri arasında söylemeyi unutmuşum kuzu çok tavır yapar uzun sürer yani çektiriyo kızınca. Gönlünü almaya çalıştım olmadı iyi tamam dedim bende :) dur bakayım arkadaşlarıyla şimdi gece olsun da konuşuruz :)Minigim benim sen bunaliyosun ama oda sevdiğinden kiskaniyo barışın bakım
Yok daha kociş değilKocişine aşık nur ☺
Hee alışkınım da :)) Aslan burcunun özellikleri arasında söylemeyi unutmuşum kuzu çok tavır yapar uzun sürer yani çektiriyo kızınca. Gönlünü almaya çalıştım olmadı iyi tamam dedim bende :) dur bakayım arkadaşlarıyla şimdi gece olsun da konuşuruz :)
InşallahhhhhhOy kuzum bu surecten inadına gülerek kurtulcaz beraber inan ama olur mu
Hımm sizin ne kadar oldu kuzuu :)Eee aşk çektirir kuzum burca bakmaz bak bana bu öküzle evlenene kadar kaç kavga atlattık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?