- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.681
Dün küstü de bana :)) hala küsKonuyu kaçırdım ben
10 yıl kesistikk 5 yıllık evliyiz canım :))Hımm sizin ne kadar oldu kuzuu :)
Oy kuzum bu surecten inadına gülerek kurtulcaz beraber inan ama olur mu
Anamm maşallah :))10 yıl kesistikk 5 yıllık evliyiz canım :))
23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorumİnşallah canım benim
Kaç yaşındasın sen
Anlatsana
Mevzu derin ve Gülom o asonsor Göztepe balçova teleferik yıldı bizden evlenelim dedik bizdeAnamm maşallah :))
Kız daha küçüksün23 yaşındayım yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
10 yıl kesistikk 5 yıllık evliyiz canım :))
Çok aşıktım cookkErken evlenmişsin kız
Severek mı ☺
Çok aşıktım cookk
Ben küçüktüm lakin aşkımiz büyüktüErken evlenmişsin kız
Severek mı ☺
Ben küçüktüm lakin aşkımiz büyüktüevlencez dediğimizde kaç yaralı oldu biliyon mu )
:)) çok mutlu ol inşallah :)Mevzu derin ve Gülom o asonsor Göztepe balçova teleferik yıldı bizden evlenelim dedik bizde
Sen kaç yaşındasın :)Kız daha küçüksün
Ben siteye geleli büyümüşüm ya
23 düm bende :/
Sen kaç yaşındasın :)
NooolduuuuBen küçüktüm lakin aşkımiz büyüktüevlencez dediğimizde kaç yaralı oldu biliyon mu )
Mevzu derin ve Gülom o asonsor Göztepe balçova teleferik yıldı bizden evlenelim dedik bizde
Basit aslında minik bizim hikayemiz ayni apartmanda oturuyoduk beni ananemle dedem büyüttü eşimin babasından ilk okul ogretmenimdi dedemle babası önceden beri samimiydi biz benimkiyle rep felan dinlerdik sokaklarda ee zamanla büyüdük sürekli kıçımin dibindeydi :) bı bayram annemle babamı ziyarete gittim buda geldi benimle yolda ben seninle evlencem felan dedi ben ciddiye almadım tabi gel zaman git zaman tutuldum bende deyyusa şimdi karşımda oturuyo :) ama iykide evlenmisim herseyim oldu annem babam yeri geldiğinde çocuğum yuvarlanıp gidiyoz işte :)Maşallah
Anlatsana hikayeni
Çok severim aşk hikayesi☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?