- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.701
Hoşgeldin canımm iyi akşamlar. Nasıl olduu?Ben geldim kızlar ii akşamlar ❤❤
Dedem ilk duyduğunda küçük çaplı kriz geçirdi minigim :)Nooolduuuu
Basit aslında minik bizim hikayemiz ayni apartmanda oturuyoduk beni ananemle dedem büyüttü eşimin babasından ilk okul ogretmenimdi dedemle babası önceden beri samimiydi biz benimkiyle rep felan dinlerdik sokaklarda ee zamanla büyüdük sürekli kıçımin dibindeydi :) bı bayram annemle babamı ziyarete gittim buda geldi benimle yolda ben seninle evlencem felan dedi ben ciddiye almadım tabi gel zaman git zaman tutuldum bende deyyusa şimdi karşımda oturuyo :) ama iykide evlenmisim herseyim oldu annem babam yeri geldiğinde çocuğum yuvarlanıp gidiyoz işte :)
Ross 29 yaşında canım sen 28 mi okumadım daha önce yazdıysanHepinizden ben mı büyüğüm
Amin canım ilkimdi ya pek sevgilicilikte gözüm yoktu bu oldu işte :)Maşallah canım
Çocukluk arkadaşın hayatının aşkı
Ne güzel rabbim daim etsin
Canimmmm hoşgeldinBen geldim kızlar ii akşamlar ❤❤
Ross 29 yaşında canım sen 28 mi okumadım daha önce yazdıysanama ross kabul etmiyor ablalığı
Amin canım ilkimdi ya pek sevgilicilikte gözüm yoktu bu oldu işte :)
Zorla 2 kaşık yemek yedirdim ateşi 38 buçuk hemen banyoya soktum 10 dk falan suyun altında kaldı çıkınca yine ölçtüm 37 olmuş ateş düşürücü verdim halsizlikten uyudu kaldı yine kuzucumHoşgeldin canımm iyi akşamlar. Nasıl olduu?
Ross 29 yaşında canım sen 28 mi okumadım daha önce yazdıysanama ross kabul etmiyor ablalığı
Hoşbuldum beybisiCanimmmm hoşgeldin
Basit aslında minik bizim hikayemiz ayni apartmanda oturuyoduk beni ananemle dedem büyüttü eşimin babasından ilk okul ogretmenimdi dedemle babası önceden beri samimiydi biz benimkiyle rep felan dinlerdik sokaklarda ee zamanla büyüdük sürekli kıçımin dibindeydi :) bı bayram annemle babamı ziyarete gittim buda geldi benimle yolda ben seninle evlencem felan dedi ben ciddiye almadım tabi gel zaman git zaman tutuldum bende deyyusa şimdi karşımda oturuyo :) ama iykide evlenmisim herseyim oldu annem babam yeri geldiğinde çocuğum yuvarlanıp gidiyoz işte :)
Waaa 30 sayfs beler kaynattiniz siz ya
Hosgeldin kaçak :)Waaa 30 sayfs beler kaynattiniz siz ya
Zaman koşuyor mübarekBen 27 bitti bu ay
Ayyy kendimi yaşlı hissettim bi an
Siteye 23 yaşında üye oldum
şimdi 28 girmişim
Offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?