- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.981
Hahaha ne mutlu bana valah herkes güldüSenin kertenkeleye bile gülüp gülüp duruyorum hala valla :)
Heralde öyle oldu ama iykide bu konuda buluşmusuz ya tüp bebek konularına girmiyorum artıkBende öyle gercekten :) beni zaten ilk sen etiketledin buraya demi kiziyikiiiiiii
Girme bencede kuzum cok kafaya takmakta engel olur ... sen niye geceleri uyuyamiyorsun ki?Heralde öyle oldu ama iykide bu konuda buluşmusuz ya tüp bebek konularına girmiyorum artık
Gözümü kapayinca bebiş geliyo canim ondan uyku ne kadar zorlarsa ozaman uyuyorumGirme bencede kuzum cok kafaya takmakta engel olur ... sen niye geceleri uyuyamiyorsun ki?
Hm anladim ... en yakin zamanda gelir bebisin insallah :)Gözümü kapayinca bebiş geliyo canim ondan uyku ne kadar zorlarsa ozaman uyuyorumzaten 1 haftadır bebeğe başlamadığımdaki Serra gibiyim sayenizde hakkınızı helal edin valla
yKuzum uykun varsa uyuben geç uyuyup geç kalkarım :))
Kiz nur senin misafirin masallah yaUyurum kuşum birazdan. abim geldi de onla çene çaldım :)
y
İnşallah kuşum senin minigin nasıl sen nasıl öğrendin hamile olduğunuHm anladim ... en yakin zamanda gelir bebisin insallah :)
Estagfurullah bacim birbimize ilac oluyouz :)
Uyudun zannettim minik yaUyurum kuşum birazdan. abim geldi de onla çene çaldım :)
y
Sorma onu diyorum ya yagmurum önceden tanıdıkların yanindayken bile konusasim gelmiyodur derdim belli onların konuşmaları aynı ama bura çok iyi moral oluyo insana ya içini dokuyosun kafan dağılıyor bazen yakınimdan daha yakın hissediyorum sizi :)
Ya vallah ne iyi olur biliyormusun :) coktan böyle samimi bir arkadasim olmadi :) samimi olmasa bile söyle kiz kiza geyik yapcak gülüncek fikir alincak :) burasi cok iyi oldu
Bizimki planli projeliydi canim test yaptim pozitif cikti yani öyle fazla romantik olmadiİnşallah kuşum senin minigin nasıl sen nasıl öğrendin hamile olduğunu
Kiminleee aman tanrımm
Olsun gelişine bak duygusuzBizimki planli projeliydi canim test yaptim pozitif cikti yani öyle fazla romantik olmadi
Öyle mi bizde uyudu zannediyoruz
Bende öyle gercekten :) beni zaten ilk sen etiketledin buraya demi kiziyikiiiiiii
O yüzden yetisemiyor bizeeee isteeeÖyle mi bizde uyudu zannediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?