- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.941
Hahahahahahhaha farketmz ben seni beni sevdiğini biliyorum
Ekemgi tuza banıp banıp yer gbi
Seviyorum senii :)
ilk değil isim konusunda da lakap konuştuk baktım diyorum eşime bir bana koysun bir sana koysun dedim lakapları sona aldım allah tn kimse duymadı ben eşim sana bana koysun nedir diye hep ona yakalanıyorum yoksa varya millet yanlış anlaryada bu ay 31 cekiyor istemsizce gülerim buna
Kıskanmaları da beni öldürüyoBu aralar onsuz çok gülüyorum kıskanıyor
Ama cidden buraya üye olmadan önce notur gülmeyen sabit bı Serra vardı geçen gün eşim çok neselisin böyle ol çıkma o siteden diyoBenim alerjik başladı mı bitmiyor 30 u buluyor
Valla karnı kasılıyor insanın yaa gülmekten hapautmaktan
Aile içinizde sıkıntı oluyosa çıkalım arkadaşlar
Sen hep gül canim benimAma cidden buraya üye olmadan önce notur gülmeyen sabit bı Serra vardı geçen gün eşim çok neselisin böyle ol çıkma o siteden diyosürekli aglak dua eden Serra vardı evin içinde şimdi arada burda gulmelerime felan guluyo düşünün :)
Aynen bnmki de pembe sayfalar da mısın yine diyorAma cidden buraya üye olmadan önce notur gülmeyen sabit bı Serra vardı geçen gün eşim çok neselisin böyle ol çıkma o siteden diyosürekli aglak dua eden Serra vardı evin içinde şimdi arada burda gulmelerime felan guluyo düşünün :)
Yok canım devam bıktım bende sunmaktan artık gulcem burdayimmmmmAile içinizde sıkıntı oluyosa çıkalım arkadaşlar
Sen kal ben giderim canmmmAile içinizde sıkıntı oluyosa çıkalım arkadaşlar
Saol kardesim benimSen hep gül canim benim
Pembe sayfalar hafta içi her gün her saate :)Aynen bnmki de pembe sayfalar da mısın yine diyor
Ayy maşallah size :)Ama cidden buraya üye olmadan önce notur gülmeyen sabit bı Serra vardı geçen gün eşim çok neselisin böyle ol çıkma o siteden diyosürekli aglak dua eden Serra vardı evin içinde şimdi arada burda gulmelerime felan guluyo düşünün :)
Nereye kızKızlar iyi geceler sabah görüşürüz öptm hepinizi seviyorum sizi fazla kaynatmayon
MuaahAyy maşallah size :)
:)) iyi geceler canımm öptüm seni :)Kızlar iyi geceler sabah görüşürüz öptm hepinizi seviyorum sizi fazla kaynatmayon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?