- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #14.961
Nereye kız
Yok koçanı uyut gel bekliyorumtelefonu az şarj edeyim evi toplayım sabah gelirm artık
Gitti hepsi :))
Gittiler vallaGitti hepsi :))
Geç mi uyuyosun kuzu :)Gittiler valla
Evet kuzum yaz kış erken uyuyamıyorum :)Geç mi uyuyosun kuzu :)
Rossum iyi gecelerrrrrKızlar iyi geceler sabah görüşürüz öptm hepinizi seviyorum sizi fazla kaynatmayon
Nerdesin cano bı varsın bı yoksunRossum iyi gecelerrrrr
:) Hep erken uyuyup erken uyanırım bende :)Evet kuzum yaz kış erken uyuyamıyorum :)
Napiyim kiz yetisemiyorum gercekten bi instagramda göz gezdieiyim diyorum geri dönpyorum kac sayfa sohbetN
Nerdesin cano bı varsın bı yoksun
Kuzum uykun varsa uyu:) Hep erken uyuyup erken uyanırım bende :)
Gel gel birazdan gelir bizim alemcilerNapiyim kiz yetisemiyorum gercekten bi instagramda göz gezdieiyim diyorum geri dönpyorum kac sayfa sohbet
Bekliyorum kuzummmGel gel birazdan gelir bizim alemciler
Ya vallah ne iyi olur biliyormusun :) coktan böyle samimi bir arkadasim olmadi :) samimi olmasa bile söyle kiz kiza geyik yapcak gülüncek fikir alincak :) burasi cok iyi olduKahvenin al kaç bana
Sorma onu diyorum ya yagmurum önceden tanıdıkların yanindayken bile konusasim gelmiyodur derdim belli onların konuşmaları aynı ama bura çok iyi moral oluyo insana ya içini dokuyosun kafan dağılıyor bazen yakınimdan daha yakın hissediyorum sizi :)Ya vallah ne iyi olur biliyormusun :) coktan böyle samimi bir arkadasim olmadi :) samimi olmasa bile söyle kiz kiza geyik yapcak gülüncek fikir alincak :) burasi cok iyi oldu
Bende öyle gercekten :) beni zaten ilk sen etiketledin buraya demi kizSorma onu diyorum ya yagmurum önceden tanıdıkların yanindayken bile konusasim gelmiyodur derdim belli onların konuşmaları aynı ama bura çok iyi moral oluyo insana ya içini dokuyosun kafan dağılıyor bazen yakınimdan daha yakın hissediyorum sizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?