Bebek videoları
Doğum videoları
izleyip izleyip ağlıyorum
benide aglatiyorsun kuzum yapma bole güçlü kadinsin sen atacaksın nasip kuzum biliyon bunlari insallah meleklerimiz bize sefaatci olcak onlarida üzme istemezlerdi onlarda senden gitmeyi ama rabbim bunu bole görmüş demekki haklarinda hayırlı değil bolesimis inşallah birdaha bole birsey olmayacak

İzleme onları yapma bunu kendine ya anlıyorum seni aynı duyguları yaşıyoruz ama diğer gelecek bebeğini düşün elbet bizimde kucagimiz dolacak

Hemen düzelmek istiyorum
Ama güçsüz hissediyorum
Akşam muhabbet ettik unutmuştum
Şimdi o videoları izledim ağlıyorum

Canım üzülme sen lütfen
Bebeğine sıkı sıkı tutun sarılll
Dua et bizlere
Rabbim tüm isteyenlere nasip ett de yeter

Esesim yapma böle Allah'ın gücüne gider bak vardır bı hayırlısı biliyorum yüreğin acıyo ama ağlama

“Hüzünlenme, (muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir), muhakkak ki Allah bizimle beraberdir”…

Böyle sözler okuyorum
Ferahlıyorum

Hemen düzelmek istiyorum
Ama güçsüz hissediyorum
Akşam muhabbet ettik unutmuştum
Şimdi o videoları izledim ağlıyorum
Yine ederiz güzelim benim en güzel muhabbetleri ederiz sen iyi hisset kendini yeterki iylesiceksin unutma burda hep beraber yaralarimizi sarıyoruz unutma

Canım üzülme sen lütfen
Bebeğine sıkı sıkı tutun sarılll
Dua et bizlere
Rabbim tüm isteyenlere nasip ett de yeter
Ben ediyorum kuzum inşallah allah8m bu gozl yaslarini duysin rabbim kisa zamanda sağlıklı tutunsun yavrumuz 2 ikizleri n olsun inşallah pespese nasip etsin ozlemleriniz dinsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…