- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.161
Dur kapımı çalmadı henüz tıklarsa haber ederimUyu canım
:)Dur kapımı çalmadı henüz tıklarsa haber ederim
Kuzumm yaa!!Yine ağlamaktan uyuyamadım
Dert uyurmuyo nurum uyutmuyo
Çilem biter mi birgünKuzumm yaa!!
İzleme onlarıBebek videoları
Doğum videoları
izleyip izleyip ağlıyorum
Bitircem inan bunaÇilem biter mi birgün
Bebek videoları
Doğum videoları
Çok geçmiş olsun balımİyiyim canim şükürler olsun, kız ateşlendi yine onunla ugrastim canim ya üşüdü ya da diş çıkarıyor galiba
İzleme onlarıyapma bunu kendine ya anlıyorum seni aynı duyguları yaşıyoruz ama diğer gelecek bebeğini düşün elbet bizimde kucagimiz dolacak
Esesim yapma böle Allah'ın gücüne gider bak vardır bı hayırlısı biliyorum yüreğin acıyo ama ağlamaÇilem biter mi birgün
benide aglatiyorsun kuzum yapma bole güçlü kadinsin sen atacaksın nasip kuzum biliyon bunlari insallah meleklerimiz bize sefaatci olcak onlarida üzme istemezlerdi onlarda senden gitmeyi ama rabbim bunu bole görmüş demekki haklarinda hayırlı değil bolesimis inşallah birdaha bole birsey olmayacak
Bende her hastaneye gidince hamile kadınları gördükçe içleniyordumBebek videoları
Doğum videoları
Esesim yapma böle Allah'ın gücüne gider bak vardır bı hayırlısı biliyorum yüreğin acıyo ama ağlama
Yine ederiz güzelim benim en güzel muhabbetleri ederiz sen iyi hisset kendini yeterki iylesiceksin unutma burda hep beraber yaralarimizi sarıyoruz unutmaHemen düzelmek istiyorum
Ama güçsüz hissediyorum
Akşam muhabbet ettik unutmuştum
Şimdi o videoları izledim ağlıyorum
Bende her hastaneye gidince hamile kadınları gördükçe içleniyordumama sonunda oldu .. seninde , umudu beklemek kardeşimizinde olucak inşAllah ben inanıyorum ...
Yine ederiz güzelim benim en güzel muhabbetleri ederiz sen iyi hisset kendini yeterki iylesiceksin unutma burda hep beraber yaralarimizi sarıyoruz unutma
Bak güzel güzel dualar et Allah'a sığın ben öyle yapiyorum elbet gelicekler unutma“Hüzünlenme, (muhakkak ki Allah sabredenlerle beraberdir), muhakkak ki Allah bizimle beraberdir”…
Böyle sözler okuyorum
Ferahlıyorum
Gün doğmadan neler doğar canim ..Çilem biter mi birgün
Ben ediyorum kuzum inşallah allah8m bu gozl yaslarini duysin rabbim kisa zamanda sağlıklı tutunsun yavrumuz 2 ikizleri n olsun inşallah pespese nasip etsin ozlemleriniz dinsin.Canım üzülme sen lütfen
Bebeğine sıkı sıkı tutun sarılll
Dua et bizlere
Rabbim tüm isteyenlere nasip ett de yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?