- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.201
Anne ahi ahi da hamile bı kadıni yıpratmanin bedelini düşünmüyorlar mi bunlar ya !!! Çok kizdimm
Kuzu benim kaynana neler neler diyor neler neler yapıyor görsen oğluna beddua ediyor bela okuyor. Ama eşim artık gülüp geçiyor napsan yaranamazsn yani ben elimi etegimi cekeli 3 yıl oldu şuan da hiç laf ettirmem kendime haksız çünkü biliyor
Eşi de işi duşmedkce aramaz asla. Demem o ki beddua etse de işlemiyor
Wow herseyin hesabini biliyorlar kendlerine düseni iyi biliyorlar ...... islerine gelince anne hakki anne ahi ... ya sen? Sende hamilesin suan. Sende anne oluyorsun. Suan onlardan dolayi bebegine yasattigin stresin vebalini kim ödüyecek? Kim bunun hakkini ödüyecek?
Demekki neymis basa gelen cekiliyormus iste ...
Bunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona yorumlar bukadar akilsiz yani kus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende ister istemez üzülüyorum ama elden gelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.Anne baba atılmaz tabi ki ahından korkar ama eşin de biraz sınırlarnı belirtmeli onlara karsı
Bugün kızımın halasına gittik, oradaki ablasıyla oynadilar felan, ama bir türlü uyumadı cimcime neyse eve geldik de uyudu ..Siz neler yaptınız bugün nasıl geçti günümüz
Temmuzn başında gittim bayadir gitmedim sürekli ayni laflar diye ama merak ediyorum 10 bucukda randevu ne olcak ultrason kağıdı isterim atarim inşallah hayırlısı olsundaNapalim canım temizlik yemek felan uğraştım bı kaç eksik vardı evde dışarı çıktım kızlarla biraz sohbet ettik burda sen nasılsın heyecan varmı yarın minigi goruceksin
Kuzu bırak kendi hallerine sen minigine odaklan elbet o kv yaptıkları yanına kalmazBunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona torumlar bukadar akilsiz yani jus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zatwnzaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende uster istemez üzülüyorum ama elden gekengelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.
Okadar yorgunluktan sonra evde kuş gibi olmuştur fındık inşallah tez anlatır fundugimBugün kızımın halasına gittik, oradaki ablasıyla oynadilar felan, ama bir türlü uyumadı cimcime neyse eve geldik de uyudu ..
Bol bol dua ettim senle bebiş için inşallah güzel haberler vericen yarınTemmuzn başında gittim bayadir gitmedim sürekli ayni laflar diye ama merak ediyorum 10 bucukda randevu ne olcak ultrason kağıdı isterim atarim inşallah hayırlısı olsunda
İnşAllah teyzesi ..Okadar yorgunluktan sonra evde kuş gibi olmuştur fındık inşallah tez anlatır fundugim
Geçmiş olsun canım havada salgın var kıyamam çocukları vuruyor oda toparlar inşallah en kısa zamandaİnşAllah teyzesi ..
Inşallah kuzum aynı seyler desede aliskinim yanu hazirlikli dogmayinca borsey diyemiyorumBol bol dua ettim senle bebiş için inşallah güzel haberler vericen yarın
Sağolasın teyzesi aminn..Geçmiş olsun canım havada salgın var kıyamam çocukları vuruyor oda toparlar inşallah en kısa zamanda
Aynen bubara herkes hastaGeçmiş olsun canım havada salgın var kıyamam çocukları vuruyor oda toparlar inşallah en kısa zamanda
Hele bı minik dogsun ondan sonra gör herkesi nasıl u yapacaklar utancaklar sana yaptiklarinaInşallah kuzum aynı seyler desede aliskinim yanu hazirlikli dogmayinca borsey diyemiyorum
Ah!! Kuzum hep aklimdasin varya ..Inşallah kuzum aynı seyler desede aliskinim yanu hazirlikli dogmayinca borsey diyemiyorum
Aynen kizçeler..Aynen bubara herkes hasta
Utaniyorlarmi utanmiyormu bilmiyorum ama benle ugrasmasinlar yavrumuda uxmes8nker rabb8mden dileğim bu çok iyi bakacağım ona asla yokluk ve o hisleri gostememete çalışıcam once allahimdan guc kuvvet sabır diliyorumHele bı minik dogsun ondan sonra gör herkesi nasıl u yapacaklar utancaklar sana yaptiklarina
Ah ah ben onları bir elime geçirsem varyaHele bı minik dogsun ondan sonra gör herkesi nasıl u yapacaklar utancaklar sana yaptiklarina
Sağol canım biliyorum sizlerin duaları yeter bana annemin sizlerin komsukar8m eder her gorduklerinde sagokun canlar.Ah!! Kuzum hep aklimdasin varya ..Allah’im yüzünü güldürsün
Sen güçlü bı kadınsin canim benim unutma elbette çok iyi bakicaksin yavrunaUtaniyorlarmi utanmiyormu bilmiyorum ama benle ugrasmasinlar yavrumuda uxmes8nker rabb8mden dileğim bu çok iyi bakacağım ona asla yokluk ve o hisleri gostememete çalışıcam once allahimdan guc kuvvet sabır diliyorum
Amin amin bizde diliyoruz canimUtaniyorlarmi utanmiyormu bilmiyorum ama benle ugrasmasinlar yavrumuda uxmes8nker rabb8mden dileğim bu çok iyi bakacağım ona asla yokluk ve o hisleri gostememete çalışıcam once allahimdan guc kuvvet sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?