Anne ahi ahi da hamile bı kadıni yıpratmanin bedelini düşünmüyorlar mi bunlar ya !!! Çok kizdimm

Anne baba atılmaz tabi ki ahından korkar ama eşin de biraz sınırlarnı belirtmeli onlara karsı
Bunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona yorumlar bukadar akilsiz yani kus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende ister istemez üzülüyorum ama elden gelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.

Napalim canım temizlik yemek felan uğraştım bı kaç eksik vardı evde dışarı çıktım kızlarla biraz sohbet ettik burda sen nasılsın heyecan varmı yarın minigi goruceksin
Temmuzn başında gittim bayadir gitmedim sürekli ayni laflar diye ama merak ediyorum 10 bucukda randevu ne olcak ultrason kağıdı isterim atarim inşallah hayırlısı olsunda

Kuzu bırak kendi hallerine sen minigine odaklan elbet o kv yaptıkları yanına kalmaz

Temmuzn başında gittim bayadir gitmedim sürekli ayni laflar diye ama merak ediyorum 10 bucukda randevu ne olcak ultrason kağıdı isterim atarim inşallah hayırlısı olsunda
Bol bol dua ettim senle bebiş için inşallah güzel haberler vericen yarın

Hele bı minik dogsun ondan sonra gör herkesi nasıl u yapacaklar utancaklar sana yaptiklarina
Utaniyorlarmi utanmiyormu bilmiyorum ama benle ugrasmasinlar yavrumuda uxmes8nker rabb8mden dileğim bu çok iyi bakacağım ona asla yokluk ve o hisleri gostememete çalışıcam once allahimdan guc kuvvet sabır diliyorum

Utaniyorlarmi utanmiyormu bilmiyorum ama benle ugrasmasinlar yavrumuda uxmes8nker rabb8mden dileğim bu çok iyi bakacağım ona asla yokluk ve o hisleri gostememete çalışıcam once allahimdan guc kuvvet sabır diliyorum
Sen güçlü bı kadınsin canim benim unutma elbette çok iyi bakicaksin yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…