- 24 Kasım 2013
- 70.438
- 53.833
- 698
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.181
Ben ediyorum kuzum inşallah allah8m bu gozl yaslarini duysin rabbim kisa zamanda sağlıklı tutunsun yavrumuz 2 ikizleri n olsun inşallah pespese nasip etsin ozlemleriniz dinsin.
Iyi aksamlar canim :)
Canmmmm gene gel sensiz bırakma bizi mcx
Görüşüruz canım dinlen
Gün doğmadan neler doğar canim ..
Olmadıysa da olana kadar dua ederiz..Allah büyük ...
Sağol teyzesi ..Çok geçmiş olsun balım
Hiç bı zaman yanlız hissetme kendini ne zaman konuşmak istersen konuşuruz boncugum benim
Peki canim , kendine süper bakk öpüyoruzKızlar ben çıkıyorum görüşürüz
İyiki varsınız sağolun desteğiniz için
Hiç bı zaman yanlız hissetme kendini ne zaman konuşmak istersen konuşuruz boncugum benim
İnşallah uyuyabilirimPeki canim , kendine süper bakk öpüyoruz
Bunlari acma kuzum yioratma kendini belki sende ok7mussundur senin icin arastirirken sen okumussun galiba tup bebek sahibi olmak isteyenlere dikkat öneriler diye doktor paylasmis strest uzak beslenme dikkat morel yüksek bunlar hep basta sen arka arkaya hem strest beslee duzenli yapmıyon stresten hormanlar degisiyor yoruyon vücudu yapma lütfenHemen düzelmek istiyorum
Ama güçsüz hissediyorum
Akşam muhabbet ettik unutmuştum
Şimdi o videoları izledim ağlıyorum
Sen saol kötü düşüncelerden o videolardan uzak dur yeter bana bak bana en yakınım eltim aileden olan kişi zor durumumdan vurmaya kalktı biz güçlü olucaz ki bebislerimiz gelsinSağol canım benim
İnşAllah .. Çarelere sığınacağız ..Bende böyle olur muyum diyorum bende
Yıpratıyor bu süreç ve Gülom elinden avcundan insanın hiç bişi gelmiyor ben en sonki tedavimde negatifi aldığım zaman oluşunda o gün rabbim canımı alsın diyordum yeter ki olsun atlaticak ama biraz yipranicak sonra yine güçlenip sivicak kollarınıRabbim icine ferahlik versin yardimc8si olsun zor ama mecbur ayakta durcaz.
Aynen katılıyorum ben bike uzuldugumde yavrum aklıma geliyor diyorumki dunyaya geldiginde bizimle benimle birlikte senide yipratip uzerlerse ya ben oan kendimi kaybedersem neler geliyor aklima ama rabbim sastirmasin bizleri ondan baska yardim edenimiz olmaz sifamizi versin.Yıpratıyor bu süreç ve Gülom elinden avcundan insanın hiç bişi gelmiyor ben en sonki tedavimde negatifi aldığım zaman oluşunda o gün rabbim canımı alsın diyordum yeter ki olsun atlaticak ama biraz yipranicak sonra yine güçlenip sivicak kollarını
Aminn canım benim amin rabbim e siginicaz elbet duyucak bigun feryadimiziAynen katılıyorum ben bike uzuldugumde yavrum aklıma geliyor diyorumki dunyaya geldiginde bizimle benimle birlikte senide yipratip uzerlerse ya ben oan kendimi kaybedersem neler geliyor aklima ama rabbim sastirmasin bizleri ondan baska yardim edenimiz olmaz sifamizi versin.
Rabbim icine ferahlik versin yardimc8si olsun zor ama mecbur ayakta durcaz.
Bunlari acma kuzum yioratma kendini belki sende ok7mussundur senin icin arastirirken sen okumussun galiba tup bebek sahibi olmak isteyenlere dikkat öneriler diye doktor paylasmis strest uzak beslenme dikkat morel yüksek bunlar hep basta sen arka arkaya hem strest beslee duzenli yapmıyon stresten hormanlar degisiyor yoruyon vücudu yapma lütfen
Sen saol kötü düşüncelerden o videolardan uzak dur yeter bana bak bana en yakınım eltim aileden olan kişi zor durumumdan vurmaya kalktı biz güçlü olucaz ki bebislerimiz gelsin
Sağolun kızlar iyiki varsınızİnşAllah .. Çarelere sığınacağız ..
Siz neler yaptınız bugün nasıl geçti günümüzAminn canım benim amin rabbim e siginicaz elbet duyucak bigun feryadimizi
Öpüyorum seni kendine iyi bak allaha emanet ol balimSağolun kızlar iyiki varsınız
Teşekkür ederim
İyiyim şükür
Daha da iyi olacağım
Kendime söz veriyorum
Öpüyorum sizleri iyi geceler
Napalim canım temizlik yemek felan uğraştım bı kaç eksik vardı evde dışarı çıktım kızlarla biraz sohbet ettik burda sen nasılsın heyecan varmı yarın minigi goruceksinSiz neler yaptınız bugün nasıl geçti günümüz
Artık mutlu olucaz unutma iyi geceler ruyandada beni görSağolun kızlar iyiki varsınız
Teşekkür ederim
İyiyim şükür
Daha da iyi olacağım
Kendime söz veriyorum
Öpüyorum sizleri iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?