- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.261
Ahhahahhha
Gülooomm bunlara laf saapmaktan seni yazamadımGünaydın kızlar ❤❤❤
Uleyynnn birinizin de aklina gelmemişim ne etiket var ne bişey nereye kayboldu diye merak bile etmemissiniz alacağınız olsun zaten hormonlar tavan
Aman kuzu senden uzak Allah'a yakın olsun bence bırak oğluyla konuşsun benimki de öyle önceden ndn aramaz neden konuşma, diye takıyordum şimdi o dşyo neden aramıyon diyeBunlari her hamileligimde yasatiyor bana kuser esim isi rast gitmesin bisi olsun dusuk yasiyorum yok ah almayalım esime beddua eder esim basina bisi gelir abnesiyle kinusmasin hemen ona yorumlar bukadar akilsiz yani kus kalamazlar esim dusuyor uzerlerine kaynanamda zaten biz birbirimizi yesekte oğulları m bizsiz yapamaz der vs degistiremem artik huylalrini o duzeyde gidiyor bende ister istemez üzülüyorum ama elden gelen bisi yok onceki kadar ski degilim gakiba oda oglumla konusayim yeter havasında heral yoksa tovbe kafayı benle bozmustu intihar ettircekti bana artik suan sukur diyim arada borusu otsede kendi hallerimde napim.
Benim doktorluk isim yok canım oğlum hastaKuzum sen doktora gittin mi? Inan aklim hep sende :)
İnsan bizi de anar
Onu farkettim zaten canımOy kuşuum biz kendimizde miydik dün gece bi sor
Maşallah daha iyi bugün iyileşmeye başladıgulse14 kuzum naptın hakikaten bebiş nasıl
Canım seni unuturmuyum ben hiç bunlar unuttu seni gece toplu aldattilar beniGünaydın kızlar ❤❤❤
Uleyynnn birinizin de aklina gelmemişim ne etiket var ne bişey nereye kayboldu diye merak bile etmemissiniz alacağınız olsun zaten hormonlar tavan
Seni de yazdım bi köşeye merak etmeGülooomm bunlara laf saapmaktan seni yazamadım
Ya bak karisdirdim o uaman kusura bakma bugün kim doktora gidicekti? T Tatlianne20 miydi?Benim doktorluk isim yok canım oğlum hasta
Yaaa nur gitsin seni başka yerlerde aldatsın ama senin hemserin aklına gelmesinCanım seni unuturmuyum ben hiç bunlar unuttu seni gece toplu aldattilar beni
Yessss
Püüüeee banaSeni de yazdım bi köşeye merak etmegülom dedim bağrıma bastım neysee cikcikcik
Eee sen demedin mi diyim diğer ;( masumum hakime hanımYaaa nur gitsin seni başka yerlerde aldatsın ama senin hemserin aklına gelmesin
Seninde nurdan farkın yokmuşGünaydıınnnnlaaarrrr beni özleyenler ayak parmaklarını cıtlatsın
Bana niye demediniz
Ne boynuzu yahuBana niye demedinizsizin yüzünüzden gece boynuzlarımdan uyuyamadim
Aldattıniz ya çıktı işte uyuyamadımNe boynuzu yahunur a hesap sorunca yerini söyledi bende kostm gittim gerçek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?