- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.221
Sağol canım biliyorum sizlerin duaları yeter bana annemin sizlerin komsukar8m eder her gorduklerinde sagokun canlar.
Evet ya! Çok sinirleniyorum
Su vaatlere geldim hadi dusuk yasadim başları hamikeligin onckiler üzüntüler yetmez bare son aylar kaldı bare anlayışlı ol senden birsey istemiyor m yanındayız dua et bana arada arayip teselli ver heo hot hot morel bozmak kuser bu halimle gönül al kurbanda bir araya gelcez yine hic birsey olmamis gihi ben sarilip opecem yanascam tamm bole düzen zaten esimin korkusundan olay cikmasin diye seslenmiyom oda hemen parliyor.Ah ah ben onları bir elime geçirsem varya
Eveeet böle yapicaksin onlarında istediği morelini bozmak güçlü ve mutlu olduğunu göster canım benimBizim dertler bitmez enbiyisi çocuklarımız hayal edelim mutlu yuva uzak dursunlar:)
Benim iyi niyetli iyi kalpli arkadasım..şunlar ne anlar Allah’ını seversen..Su vaatlere geldim hadi dusuk yasadim başları hamikeligin onckiler üzüntüler yetmez bare s9n aylar kaldı bare anlayışlı ol senden birsey istemiyor m yanindsyiz dua et bana arada arayip teselli ver heo hot hot morel bozmak kuser bu hakimle gönül al kurbanda bir araya gelcez yine hic birsey olmamis gihi ben sarilip opecem yanascam tamm bole düzen zaten esimin korkusundan olay cikmasin diye seslenmiyom oda hemen parliyor.
Inan ben yataklara düşüp eger üzüntülü olsam aglasam isyan etsem varya dicekleri sey niye doguruyon teselli bu olur uzuluyorlar ediyorlar ama allah korkusu olan desteknolup kucak acip bagirlarina basar kayin babam iyi ses edemiyor zaten. Tek dileğim o güçlü olmaya çalışıyor m zatenEveeet böle yapicaksin onlarında istediği morelini bozmak güçlü ve mutlu olduğunu göster canım benim
Bunlari anlatıyorum ama Rabbim biliyor beni bura eminim iyi geliyor çünki anneme bile paylasamiyorim onlar beni hemen alirlar yeni yine duzelltik arayı zsten soğukluk var son aylarda olay istemiyorum paylasamiyorim allahım affetisn beni.Benim iyi niyetli iyi kalpli arkadasım..şunlar ne anlar Allah’ını seversen..
Öptüm canım hayırlı geceler allaha emanet ol canım benimmm.
Seninle konuşmakta çok güzel canım benim ama uyu bak bebiş dinlensin yarın güzel haberlerini alicaz daha :) çok heyecan yaptım ha onu ultrasonda gördüğünde heyecanlanıyosun demiArada bole dokuluyorum kızlar ama inanin gucluyum iyiyim tek dusunce yavrum szinle konuşmak güzel canlarım benim.
MalesefSeninle konuşmakta çok güzel canım benim ama uyu bak bebiş dinlensin yarın güzel haberlerini alicaz daha :) çok heyecan yaptım ha onu ultrasonda gördüğünde heyecanlanıyosun demi
Sor canım dualarım hep seninle unutmaMalesefher seferinde bakiyor kolalr ayajlar gekismemis ice dönük kafada ödem inceliyor incekiyor bunlari diyip dinleyip deliyorum. Yarin dikkatli olup onu net gormeyi istiycem durumunu herseyin sorcam.
İyi geceler canım benimTamm kuzum bende yatıyorum yarın görüşmek uzere geldigimde haberlleri veririm insallah guzel haberle gelirim. Öptüm canım cok cok.
Sağol canım sende dikkat et uyu rabb8m sizlerede nasip etsin♥♥İyi geceler canım benimdikkat et bebisle kendine
Aminn kuzumSağol canım sende dikkat et uyu rabb8m sizlerede nasip etsin♥♥
Canim sen tekrarla testi..Şimdi çektim ikincisinin izi var ama sabah daha iyi net oluyormuş sabah ta denicem. T Tatlianne20 . @_Mihrimah_ D __Dahlia__ Kızlar net çekmiyor yazana kadar kender ediyor 3 tane yapana kadar @RoSsSs. Kızlar tek tek alintilayamiyorum da siz bir bakın ben yarın akşam yenisini yollarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?