Ah ah ben onları bir elime geçirsem varya
Su vaatlere geldim hadi dusuk yasadim başları hamikeligin onckiler üzüntüler yetmez bare son aylar kaldı bare anlayışlı ol senden birsey istemiyor m yanındayız dua et bana arada arayip teselli ver heo hot hot morel bozmak kuser bu halimle gönül al kurbanda bir araya gelcez yine hic birsey olmamis gihi ben sarilip opecem yanascam tamm bole düzen zaten esimin korkusundan olay cikmasin diye seslenmiyom oda hemen parliyor.

Son düzenleme:
Benim iyi niyetli iyi kalpli arkadasım..şunlar ne anlar Allah’ını seversen..

Eveeet böle yapicaksin onlarında istediği morelini bozmak güçlü ve mutlu olduğunu göster canım benim
Inan ben yataklara düşüp eger üzüntülü olsam aglasam isyan etsem varya dicekleri sey niye doguruyon teselli bu olur uzuluyorlar ediyorlar ama allah korkusu olan desteknolup kucak acip bagirlarina basar kayin babam iyi ses edemiyor zaten. Tek dileğim o güçlü olmaya çalışıyor m zaten

Benim iyi niyetli iyi kalpli arkadasım..şunlar ne anlar Allah’ını seversen..
Bunlari anlatıyorum ama Rabbim biliyor beni bura eminim iyi geliyor çünki anneme bile paylasamiyorim onlar beni hemen alirlar yeni yine duzelltik arayı zsten soğukluk var son aylarda olay istemiyorum paylasamiyorim allahım affetisn beni.

Arada bole dokuluyorum kızlar ama inanin gucluyum iyiyim tek dusunce yavrum szinle konuşmak güzel canlarım benim.
Seninle konuşmakta çok güzel canım benim ama uyu bak bebiş dinlensin yarın güzel haberlerini alicaz daha :) çok heyecan yaptım ha onu ultrasonda gördüğünde heyecanlanıyosun demi

Seninle konuşmakta çok güzel canım benim ama uyu bak bebiş dinlensin yarın güzel haberlerini alicaz daha :) çok heyecan yaptım ha onu ultrasonda gördüğünde heyecanlanıyosun demi
Malesef her seferinde bakiyor kolalr ayaklar gekismemis ice dönük kafada ödem inceliyor incekiyor bunlari diyip dinleyip geliyorum. Yarin dikkatli olup onu net gormeyi istiycem durumunu herseyin sorcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…