Kızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmem arkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii

Kız sensiz nabıcaz bizzz ;( gülooommm bırakıp gitme bizi

Canımmm bende çok seviyorum sizii:)) kolay gelsin dikkat et kendine çok yorulmaa. Öpüyorum

Zor tabi. Kolay işte yok zaten kuzu ama işte.
Bizim ki de polis olacakmış her şeyi kazanmış bitirmiş sonra vazgeçmiş kp polis emeklisi bizim sürekli tayinlerle şehir değiştirmekle geçmiş ömür , eşim de öyle görüp yaşayınca sürekli adaptasyon problemi ilerde cocugm olursa öyle olmasın diye vazgecmiş

Yaaa size iyi ehlenceler bil kahve icmeler bol dertlesmeler ve sohbetler bol kahkahalarrrr cok özlücwm seniiii

Aaaa :) şimdi ne iş yapıyo kuzu :)

Çok şükür iyiyim canım ugraşıyom işte işler var bayram telaşi oyle işte sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl

Ozlemeye başladım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…