- 11 Ekim 2017
- 2.453
- 5.127
- 158
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.321
Oh oh kaçın em güzelBuralı canım ama Gaziantep te yaşıyolar. İnşallah polis olursa buralarda olmicaz
Kız sensiz nabıcaz bizzz ;( gülooommm bırakıp gitme biziKızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmemarkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii
Bensiz kalın da özleyin azcıkKız sensiz nabıcaz bizzz ;( gülooommm bırakıp gitme bizi
Canımmm bende çok seviyorum sizii:)) kolay gelsin dikkat et kendine çok yorulmaa. ÖpüyorumKızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmemarkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii
Zor tabi. Kolay işte yok zaten kuzu ama işte.Oh oh kaçın em güzelpolislik zor değil mi kız
Hep özlüyoruz kiBensiz kalın da özleyin azcık
Bizim ki de polis olacakmış her şeyi kazanmış bitirmiş sonra vazgeçmişZor tabi. Kolay işte yok zaten kuzu ama işte.
Yaaa size iyi ehlenceler bil kahve icmeler bol dertlesmeler ve sohbetler bol kahkahalarrrr cok özlücwm seniiiiKızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmemarkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii
Aaaa :) şimdi ne iş yapıyo kuzu :)Bizim ki de polis olacakmış her şeyi kazanmış bitirmiş sonra vazgeçmişkp polis emeklisi bizim sürekli tayinlerle şehir değiştirmekle geçmiş ömür , eşim de öyle görüp yaşayınca sürekli adaptasyon problemi ilerde cocugm olursa öyle olmasın diye vazgecmiş
İnfaz koruma canımAaaa :) şimdi ne iş yapıyo kuzu :)
Çok şükür iyiyim canım ugraşıyom işte işler var bayram telaşi oyle işte sen nasılsın nasıl gidiyor bebiş nasıl♥♥ nasilsin kzum
Ulan seslendimya sanaaaa
Tabi canım düğün telasi var bitermi
Inşallah kuzum iyilesir umarım tez.
Hayırlı olsun ismin balim
Aynen farkettim :))
Bende topladim ortaligi yemekler var bugün yine uzanıyorum:) kolay gelsin balım
İnfaz koruma canımgardiyan :)
Ozlemeye başladım bileKızlar hepinizi alintilayamadim ama şaka bi yana hepinizi çok seviyorum ❤❤❤ bu arada benim yarın sabah bursadan arkadaşım gelecek bende kalacak bi kaç gün eşi ile problemleri var biraz. Ne zamandır ertelediğim işlerimi mecbur bugün yapmam lazım alışverişe de gideceğim daha yani buraya pek girmemarkadaş gidince gelirim yine. Beni çook özleyin taaam mii
Bir geciştirilme bastan savuşturmak hissettimEvet canımm. Iyi bakalım :)
Hosgeldn canmm günaydnBen geldim canlarım azcik uyumuşum da
Ben geldim canlarım azcik uyumuşum da
Yaaa olur muBir geciştirilme bastan savuşturmak hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?