- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.341
Evet o nurum. Girdim bakalım sonuçları bekliyorum.
Ağlama ağlama
Aramicam yazmicam yazana kadar o.Ağlama ağlama
O kimAramicam yazmicam yazana kadar o.
Siz küs müsüniz daha :/Aramicam yazmicam yazana kadar o.
EveeettSiz küs müsüniz daha :/
gulse14 EternaaLLove T Tatlianne20 nolur birinizden biriniz resmini degistirsin bebekleri karistiriyorum [/QUOTE
Ben degistirey8m ozaman:)))))
Canım benim ya. Allahım sabır versin inşallah. Ne diyim bilemedim. Büyük bi imtihan. Rabbim mükafatını güzel versin inşallah. Kimseye kulak asıp meleği de kendini de üzmeKızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
EternaaLLove gulse14 T Temmuz07 N Nnuurrr ByNkoaLa Oeksuez
Canim hosgeldin ... fol asiti kullaniyorsun demi?Kızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
Onu baslardan kullandim3 ay kesti suan kullanmiyorun bisi vitaminde kesti çünkü swrilik çıktı hamilelikte hepatip b ilac kulland8m hepsini kesti simdi biis kullanmıyorumCanim hosgeldin ... fol asiti kullaniyorsun demi?
Amin canım allah razı olsun iyi olmaya çalışıyorum mecbir kuzumCanım benim ya. Allahım sabır versin inşallah. Ne diyim bilemedim. Büyük bi imtihan. Rabbim mükafatını güzel versin inşallah. Kimseye kulak asıp meleği de kendini de üzme
Türkiyedeki doktorum bana 3 ay yeterli demisdi ama almanyadaki doktorum kesinlikle dogurana kadar kullanmalisin demisdi. Zaten herkes öyle yapiyor burda. Ama tabi öbür aldiklarini bilemem. Fol asiti sirt acikligi olmamasi icin kullaniyor .... hatta hamile kalmadan önce alinmaliymis vücudun depolamasi icin ...Onu baslardan kullandim3 ay kesti suan kullanmiyorun bisi vitaminde kesti çünkü swrilik çıktı hamilelikte hepatip b ilac kulland8m hepsini kesti simdi biis kullanmıyorum
Canım arkadaşım rabbim sana sabirlarin en güzelini versin hep duamdasinKızlar ben geldim şimdi eve gordim 10dan beri hastanelerdeyim nts o bu su saat kac oldu oldum yani uyku yorgunluk bel agrisi bitik ben doktor aynı şeyleri dedi sürekli soyleyip üzmek istemem bikiyon zaten degisen bişi yok kisalik ayakl a rda dönük vs devam dedi kilo iyi kan seker nts normal bakildi geldim 33 haftalik olmusum ole yani şükür yine bumada diyorum her hakiyke yavrum benim rabbim bana güç kuvvet verson diyorum kızlar. . Herkesede teşekür ederim duaları icin
Canım arkadaşım rabbim sana sabirlarin en güzelini versin hep duamdasin
Bizde küsüz bosver...Siz küs müsüniz daha :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?