- 15 Ocak 2018
- 4.932
- 17.010
- 263
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.501
Canim bilgi yarismasiymis ..Yok valla nasıl bişi kuzu
Bir oyun bende yeni gördüm canim bilgi yarismasi.. indirilip oynaniyorNe gibi oyun oynamadım hiç canım :)
Kuzu boyum 1.73 gibi bi şey kilom 56 ekmek yemesem öcü olurum ama şeker kısmına uyarımEdelim kuzum ama diyet yapmicam Karatay usulü yapalım 0 ekmek 0 şeker
Git kız işine iskelet seni :)Kuzu boyum 1.73 gibi bi şey kilom 56 ekmek yemesem öcü olurum ama şeker kısmına uyarım
Canim bilgi yarismasiymis Hadi diye.
Bacim ilac daha yeni tesir ediyor yemin ederim yüzüm bi tatafi felc sandimNerdesin hatun senn !!!
WoooowwwwKuzu boyum 1.73 gibi bi şey kilom 56 ekmek yemesem öcü olurum ama şeker kısmına uyarım
Geçmiş olsun kuzum da özlendin heeeBacim ilac daha yeni tesir ediyor yemin ederim yüzüm bi tatafi felc sandimyeni yeni kendime geliyorum
Geldim kiz geldimmmmm :)) ay ne güzel özlenmekGeçmiş olsun kuzum da özlendin heee
Ayy geçmiş olsun ya canım kötü valla migren dikkat et kendine banyodan çıkınca mutlaka kurutmak lazımBacim ilac daha yeni tesir ediyor yemin ederim yüzüm bi tatafi felc sandimyeni yeni kendime geliyorum
Onuda anca ben yasatiyorum sana değerini bilGeldim kiz geldimmmmm :)) ay ne güzel özlenmek
Gecmis olsun canim, bebegi naptin peki biliyorsun anneysen hasta olmaya bile hakkin yok..Bacim ilac daha yeni tesir ediyor yemin ederim yüzüm bi tatafi felc sandimyeni yeni kendime geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?