- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.481
Edelim kuzum ama diyet yapmicam Karatay usulü yapalım 0 ekmek 0 şekerKuzu valla fikrim yok hiç diye yazmadım hamiş olanlar yazsın :)
Bende yapıyorum beraber devam edelim zararı yoksa
Kışın nolcak kiSporun s sini bu kış görücem daha
1,60 boyundayım 58 kiloyum kuzum bı 50 zorlucam hem kafam dağılır hemde bı faydası olur belkiNe güzel canım
Spor yapmak insana
✔
Bugün öyle çok yedim ki1,60 boyundayım 58 kiloyum kuzum bı 50 zorlucam hem kafam dağılır hemde bı faydası olur belki
Sanada 1 hafta veriyorum iyice dinlen sende başla kafimiz dağılır canoBugün öyle çok yedim ki
Çok yorgunum
Sanada 1 hafta veriyorum iyice dinlen sende başla kafimiz dağılır cano
Neler yaptın bakalım :)Çok yiyorum şu aralar stresten
Yatmaktan ve yemekten başka hiç aktivite yok
Bugün çok yoruldum
Neler yaptın bakalım :)
İyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yapMisafirlerim vardı canım
Evet bende yaaaaİşte o durumun yegane örneği benim
Nerdesin hatun senn !!!Evet bende yaaaa
Canim bende ondan kullanmistim , diger vitaminler hakkinda bir bilgim yok doktor verdiyse vardir bir sebebi...
Hayirli olsun canim benim cok sevindim..inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur, darisi umudu beklemek , eses kardesimize ve isteyen kardeslerimize inşAllah..
Önceden baslaman iyi olmus canim..Başladım cano folidoce diye bı ilaç alıyorum
Kanamam bitse de gezmeler yüzmeler başlasaİyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yap
İyi gelmiştir canım sana :) kafan dağılmıştır bu dönemde kafanı dağıtıcısı şeyler yap
Benim vefalı arkadaşım saol cevabın içinCanim bende ondan kullanmistim , diger vitaminler hakkinda bir bilgim yok doktor verdiyse vardir bir sebebi...
Hayirli olsun canim benim cok sevindim..inşAllah bu sefer sımsıkı tutunur, darisi umudu beklemek , eses kardesimize ve isteyen kardeslerimize inşAllah..
Topiğine kaldigin yerden devam edersin..
Önceden baslaman iyi olmus canim..
Benim vefalı arkadaşım saol cevabın için
Sohbetimize geldin.. hosgeldin...Ben neredeyim
Napim canım uyudum komşuna gittim yemek temizlik felan rutinSen ne yaptın bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?