- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.581
Süngern içine galiba jel gibi silikon gbi su koymuşlar daha büyük görnsün diye akmıyor tabi ama içinde ıngıl bıngıl durıyoe
Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahha allah seniiiii hahahahahahahaEvlenecek yaaaa çalışırhahaha
Kız valla trollemiyorm yaaa vallaha öyle styn varTrolluyorsun sen beniii
Sosyete sütyeni o zamanKız valla trollemiyorm yaaa vallaha öyle styn var
Ahabbsbshaha ben evlendiğimde 49 kiloydmHahahahahahahahhahahahahahahahahahahha allah seniiiii hahahahahahaha
Anamm o nekineSulu kıziçine bıngıl bıngıl sular vardı
Galiba ilk zamanlar pahalıymışSosyete sütyeni o zaman
AraştırWoooow araştırmam lazım
Bende 48Ahabbsbshaha ben evlendiğimde 49 kiloydmdasssss gbş şimdi oldum duba
Bende 48varya kilolar sorun degilde ciddi diyorum emzirmekten benim memeler terk... yaptircam galiba ne bir sulu sütyen kurtarie ne baska birsey tabi B‘den E‘ye firlayip sönpnce dayanamadi canim memisler
Ah!! Canim hepimizin ortak sorunu..Bende 48varya kilolar sorun degilde ciddi diyorum emzirmekten benim memeler terk... yaptircam galiba ne bir sulu sütyen kurtarie ne baska birsey tabi B‘den E‘ye firlayip sönpnce dayanamadi canim memisler
Benimde var ama onlari pek takmiyorumyaptır kuzu ben çatlaklardan kurtulsam yeter
Karnımda yok da hiç bacaklarm da çok var sinir ediyor bniBenimde var ama onlari pek takmiyorumzaten onlardan kurtulmanin yolu yokki zamanla sadece rengi solcak o kadar takma fazla
Cabımmm benim biz senş böyle de seviyoruz
Misafir olunca neediym
Uzmanlar tarifler veriyo kuzuu zahide yetişte falan öyle doğal şeyler dene deneyeceksen benceKarnımda yok da hiç bacaklarm da çok var sinir ediyor bnikremleri falan var ama işe yarar mı bilmşhorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?