- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.752
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.601
Araştırayım bakalımUzmanlar tarifler veriyo kuzuu zahide yetişte falan öyle doğal şeyler dene deneyeceksen bence
Asla ise yaramaz o sadece para kazanmak.... bence baris onlarla :) kabul et :)Karnımda yok da hiç bacaklarm da çok var sinir ediyor bnikremleri falan var ama işe yarar mı bilmşhorm
Cabımmm benim biz senş böyle de seviyoruz
ÜhühühühüühAsla ise yaramaz o sadece para kazanmak.... bence baris onlarla :) kabul et :)
Senin en kücügün kac yasinda ki?Ühühühühüühyapacak bşsey yok o zaman napalım göbek + çatlak gitse tamamım
Ühühühühüühyapacak bşsey yok o zaman napalım göbek + çatlak gitse tamamım
Onun galiba esi bu saatlerde geliyordu@umudu beklemek nereye kayboldun
Aynenn@umudu beklemek nereye kayboldun
Göğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende
Olmuşken göğüsler de olsun
3.5 kuzmSenin en kücügün kac yasinda ki?
Heeee yoksa kaybolmazdıOnun galiba esi bu saatlerde geliyordu
:))Göğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende
Allah bagislasin canim benim catlaklar daha solmadi mi ya?3.5 kuzm
Hic korkma :) ben burnumu yaptirdim sonra kendini asiri güzel hisediyorsunGöğüs başlı basına problem de bıçak altına yatmam korku var bende
Kuzum benimkiler bekarken de vardı bembeyaz nerdeyse baldırlarm da bir de yukarı taraflardaAllah bagislasin canim benim catlaklar daha solmadi mi ya?
Kız ben koluma iğne yapılsa bile bagılırım o derdeHic korkma :) ben burnumu yaptirdim sonra kendini asiri güzel hisediyorsun
Bendeeee vallah bak hamile oldugumda kan testinde bayildim benKız ben koluma iğne yapılsa bile bagılırım o derde
Aman bosverrrrrrKuzum benimkiler bekarken de vardı bembeyaz nerdeyse baldırlarm da bir de yukarı taraflardageçmiyor hep çizik çizik
Sezeryana gidiyorum bayıltn beni komple demisim bayılcam sakın beni ayık tutmayın diye hastaneyi inlettm benBendeeee vallah bak hamile oldugumda kan testinde bayildim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?