- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.821
Off kuzu yaaa Allah yardmcn olsun3 abim var malesef son kizim:) eşim agzi durmaz gizlemez annemde hem niye gizleyim der olay olur eşimde kvnin doldurusundan biraz soguklar olan bana oluyor anliycagin benim durumlar cookkkk karışık kuzum en iyisi kendi isim diyorun gelirlerse ikis ankarada ayni yerdeler zaten yaoarlar.
Camasir asiyorumKuzumm pazara gittik annemle sen napiyosun :)
@umudu beklemek kuzum nolduu
Ya o güzel degil ..... gönül almasini ögretmemeis annesiGerek yok da bazen çok kalp kırıp da hiç umurunda olmamış gibi hayatına devam etmesi sinşt bozucu oluyor :/
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilac
Gecmis OLSUN balik gorusmek uzere
BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.
Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)
Bende katlıyorum kız :))Camasir asiyorum
Aynen hiç hem de.. :/Ya o güzel degil ..... gönül almasini ögretmemeis annesi
Bende bir büyük siyah poset attim bitane büyük poset de satmak icin ayirdim sadece esiminkileri...bukadar sectigi de iyi. Kayinvalidem diyor senelerdir bisey attirmiyormus esim :) eee evlenince mecbur yapiliyormusAy iyi olmuş fazlaliklar bende sevmiyorum iki poset ayirdim kendiminkinden birilerine veririm artık.
Suriyeliler var esim sordu istemediler.. napiyim srtik afrika giden konteynirlara atarimEtrafınızda ihtiyaç sahibi kimse yok muydu keşke çöpe gitmeseydi
Önemli değil canım biz senle iyi anlaşırdıkmelankolimm kız ben seni burdan biriyle karıştırdım. İsmi lazım olmayan :)) O yüzden soğuk davrandım. Hakkını helal et
Kolay gelsin canim benim :) bitmeyen ikili camasir ve tozBende katlıyorum kız :))
Kimle karistirdin nuuuur :)))melankolimm kız ben seni burdan biriyle karıştırdım. İsmi lazım olmayan :)) O yüzden soğuk davrandım. Hakkını helal et
Göster bakim kızKızlar size oğlumun küsüşünü gösterim valla da aynıher bunu gördüğümde oğlum her oğlumu o hareketini yapınca bu aklıma geliyor br gülme tutuyor ki anlatamam
Cevap bekliyoruz nuuuurrrKimle karistirdin nuuuur :)))
Bence öbür gruptan biriyle karistirdiCevap bekliyoruz nuuuurrr
:) evet canım. :) okudum dünde bugünde eski mesajlarıÖnemli değil canım biz senle iyi anlaşırdık
Hahaha aynen kesin öyleBence öbür gruptan biriyle karistirdialdatmakta zor arkadas herseyi aklinda tutcen
Dalga mı geçtin anlamadım :)Suriyeliler var esim sordu istemediler.. napiyim srtik afrika giden konteynirlara atarim
Kimle karistirdin nuuuur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?