K

Kuzum benim. Kısmetiyle gelir inşallah. Üzme kendini. Yavaş yavaş yap işlerini. Keşke komşu olsak gelirim valla
Inaniyorum burda arkadaşlarım çok yakın olsak :) komşuları m çok iyi herseye kosuyorlar ama ben de diyemiyorunki soyluyorlar ama diyemiyorum sagolun yaparsam derim diyom gelriz herseye kendini yorma diyorlar işte malum :)

Inaniyorum burda arkadaşlarım çok yakın olsak :) komşuları m çok iyi herseye kosuyorlar ama ben de diyemiyorunki soyluyorlar ama diyemiyorum sagolun yaparsam derim diyom gelriz herseye kendini yorma diyorlar işte malum :)
Allah razı olsun onlardan kuzu. Evet diyemem bende olsam kuzu ya. Ama düşünmeleri yeter :)

Bayraöa kadar gene tozlanır canım toz bitmiyor ki hiç :/

Allah razı olsun onlardan kuzu. Evet diyemem bende olsam kuzu ya. Ama düşünmeleri yeter :)
Benim bi ev sahibi m vardi onun gelini sagolsun dusuklerimde kvler gittiginde hep gelip oglenleri yardım ederdi okadar iyiydiki herseyime yemegim olmaz oanda yapardi çünki bana kimseden fayda olmadigini bubyasta cok uzulurdu annemi cagirsam kv kiskaniyor gelir ama onlar basi dolu kv gelse herseyimi yapıyor ama sonra kendi kendine yuzluyor bir kussun yaptığı seyleri yuzume vuruyor bende burdan cok hastalandi islerini yapmaya gittim anneminline hic gitmedim yani iki taraftandan buruk7m herkes uzaktan konuşup arada hal hatır işte.

Kuzum ya kardeşin falan yok mu. E annenden iste yardım kv nin nasıl haberi oluyo ki geldiğinden

Kuzum ya kardeşin falan yok mu. E annenden iste yardım kv nin nasıl haberi oluyo ki geldiğinden
3 abim var malesef son kizim:) eşim agzi durmaz gizlemez annemde hem niye gizleyim der olay olur eşimde kvnin doldurusundan biraz soguklar olan bana oluyor anliycagin benim durumlar cookkkk karışık kuzum en iyisi kendi isim diyorun gelirlerse ikis ankarada ayni yerdeler zaten yaoarlar.

Allah yardımcın olsun kuzum. Ne diyim. Evet en iyisi kimseden beklentinin olmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…