- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #15.781
Oh en iyisi vallah bende hep öyle yapiyorumOndan değil gececiydi o yüzden cıkmadm
Valla ona göre sorun yok zaten hiç bşsey yokmuş gbş gelip konuşuyor
Bazen sirt ageisi sol yana vuruyormus yani banada oluyor ama sietimdan kaynaklaniyorYok canım sırt ağrısı değil tam sol kasigim ağrıyor
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilacPko sendromu var cnm adet düzensizligi
Gecmis OLSUN balik gorusmek uzereCanım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlar
BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.Cok iyisin bacim bende hamileyken yerimde duramiyordumkeskede dursaydim
Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)Napim kuzum ancak oturdum daha da sabahtan beri.. Sen nasılsın nabtn
Se dinlensen çok iyi olacak yorup durma kendiniGeçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilac
Gecmis OLSUN balik gorusmek uzere
BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.
Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)
Gerek yok da bazen çok kalp kırıp da hiç umurunda olmamış gibi hayatına devam etmesi sinşt bozucu oluyor :/Oh en iyisi vallah bende hep öyle yapiyorumuzatmaya kin tutmaya gerek yok :)
Kuzumm pazara gittik annemle sen napiyosun :)ByNkoaLa @umudu beklemek T Tatlianne20 @gulse14 N Nnuurrr ay nerdesinizzzzzz ballarim kaymaklarim benimmm
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah ama doktora aklınızdaki tüm ayrıntıyı sorun. Aklınıza geldikçe not edin telefona her şeyi sorun. Tabi burda da güzel yardımsever arkadaşlarım yardımcı oluyo :) ama belki farklı bi şeye ihtiyacınız vardır farklı yönlendirilmeniz gerekiyordur falanAmin cnm teseteşe ederim
Kuzum çok yoruyosun kendini bırak kalsın birazıTemizlikten kafam kalkmıyor kuzu mutfaga girdim cikamadik daha isin icinden:)
Görüşürüz balımmm önemli bi şey değildir inşallahCanım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlar
Kızz napiyosunİşte geldm burdayım
Napim canım yeni oturmuştum herif kalk gidiyos dedi gidiyoruz şimdi gezmeyeKızz napiyosun
Ayak parmağını ÇıtlatsınBeni özleyenleerrrrr
Oyyy yerim ya ne güzel maşallahBebisle uzaniyoruzkoklasiyoruz biraz sen napiosun canoo
Ahhaahhaaa Allah seniBen yavas yavas agir agir yapiyorum isleridün sen kocisle küsüsdpgpn nasil belliydi ama cikmamisin burdan barisdiniz mi bakem
Biraktim kuzum mutfagi halkettim yük gitti uzerimden.Kuzum çok yoruyosun kendini bırak kalsın birazı
Canim bayram geliyor haftaya cuma köye gidecez belki erken dogum olur bisi olur annemler ancak dogum yaoinca olurlar kvlerde evi bayadir temizlendi m yapmışken dip kose yapayım yukum kalksin diyorum. Tozlanlis baya heryer.Se dinlensen çok iyi olacak yorup durma kendini
Napim canım yeni oturmuştum herif kalk gidiyos dedi gidiyoruz şimdi gezmeye
Oh oh iyi gezmelr sizee benim yerimede gez dolaşNapim canım yeni oturmuştum herif kalk gidiyos dedi gidiyoruz şimdi gezmeye
Ya öyle üstün körü yap gitsin canımızdan kıymetli mi sanki kuzu bebişini düşünnBiraktim kuzum mutfagi halkettim yük gitti uzerimden.
Canim bayram geliyor haftaya cuma köye gidecez belki erken dogum olur bisi olur annemler ancak dogum yaoinca olurlar kvlerde evi bayadir temizlendi m yapmışken dip kose yapayım yukum kalksin diyorum. Tozlanlis baya heryer.
Zaten onla kendimi düşünüyorum kuzum ağır isim bitti şükür mutfagim geri jalan kolay odalarim zor değil dolaplar falan heo onceden duzenlemistim haftayada bebek kiyafetlerini utu yapıp kaldırırim diyorum bugün attim makineye bi komsum verdi temiz bende attim yikaniyor bende alirsam yikap canta hazirlarım Falan şükür Rabbim yardım ediyor.Ya öyle üstün körü yap gitsin canımızdan kıymetli mi sanki kuzu bebişini düşünn
Kuzum benim. Kısmetiyle gelir inşallah. Üzme kendini. Yavaş yavaş yap işlerini. Keşke komşu olsak gelirim vallaZaten onla kendimi düşünüyorum kuzum ağır isim bitti şükür mutfagim geri jalan kolay odalarim zor değil dolaplar falan heo onceden duzenlemistim haftayada bebek kiyafetlerini utu yapıp kaldırırim diyorum bugün attim makineye bi komsum verdi temiz bende attim yikaniyor bende alirsam yikap canta hazirlarım Falan şükür Rabbim yardım ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?