Pko sendromu var cnm adet düzensizligi
Geçmiş olsun inşallah atlatirsin kuzum strest yapma folic kullan hersey hayırlısı nasip eder inşallah kuzum folic hamile kalamaya baslayanlar icin bebegin gelis8mde guzel faydali ilac

Canım eltim rahatsizlandi onu getirdim canım acilde bekliyom öyle akşam görüşürüz kizlar
Gecmis OLSUN balik gorusmek uzere
Cok iyisin bacim bende hamileyken yerimde duramiyordum keskede dursaydim
BACIM nazlancak kimse olmayınca isler sana kalıyor bizde beceremiyoruz kimseye işimi yap diye Rabbim yardimcim olsun hergun biryer yaparim mutfak bitti sukur.
Napim kuzum ancak oturdum daha da sabahtan beri.. Sen nasılsın nabtn
Hiç sorma kuzum bende ole bitik:)

Se dinlensen çok iyi olacak yorup durma kendini

Amin cnm teseteşe ederim
Hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allah ama doktora aklınızdaki tüm ayrıntıyı sorun. Aklınıza geldikçe not edin telefona her şeyi sorun. Tabi burda da güzel yardımsever arkadaşlarım yardımcı oluyo :) ama belki farklı bi şeye ihtiyacınız vardır farklı yönlendirilmeniz gerekiyordur falan

Kuzum çok yoruyosun kendini bırak kalsın birazı
Biraktim kuzum mutfagi halkettim yük gitti uzerimden.
Se dinlensen çok iyi olacak yorup durma kendini
Canim bayram geliyor haftaya cuma köye gidecez belki erken dogum olur bisi olur annemler ancak dogum yaoinca olurlar kvlerde evi bayadir temizlendi m yapmışken dip kose yapayım yukum kalksin diyorum. Tozlanlis baya heryer.

Ya öyle üstün körü yap gitsin canımızdan kıymetli mi sanki kuzu bebişini düşünn

Ya öyle üstün körü yap gitsin canımızdan kıymetli mi sanki kuzu bebişini düşünn
Zaten onla kendimi düşünüyorum kuzum ağır isim bitti şükür mutfagim geri jalan kolay odalarim zor değil dolaplar falan heo onceden duzenlemistim haftayada bebek kiyafetlerini utu yapıp kaldırırim diyorum bugün attim makineye bi komsum verdi temiz bende attim yikaniyor bende alirsam yikap canta hazirlarım Falan şükür Rabbim yardım ediyor.

K
Kuzum benim. Kısmetiyle gelir inşallah. Üzme kendini. Yavaş yavaş yap işlerini. Keşke komşu olsak gelirim valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…