- 1 Temmuz 2018
- 3.667
- 8.414
- 78
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.181
Almanyanin neresinden hemsoooAlmanyadan katiliyorum29 yasindayim evliyim cocugum yok
Suan calismiyorum is ariyorumsen kimsin neyin nesisin
Oy kuzummmm kız ben seni Çeyizime koycam ya
Ne inim ne cinim Allah'ın ilginç bir kuluyumAlmanyadan katiliyorum29 yasindayim evliyim cocugum yok
Suan calismiyorum is ariyorumsen kimsin neyin nesisin
Vayyy sendemi gurbettesin kizzAlmanyanin neresinden hemsooo
Ona cevap verdim ya akillim sen okumadınVitamin diyorum vitaminnnn ... yarin birgün o bebis gelicek ve sen fark etmeden o bebisi ac birakicaksin. Baska türlü kilo ver dedim canim
Aklıma öp beni recep iyi beni recep geldi
Ahhahahahshshajahsbsbsb
Özür dilerimmmmmmmmOna cevap verdim ya akillim sen okumadın
Savolun rossss hanimNe inim ne cinim Allah'ın ilginç bir kuluyum
29 , iki çocuk denizlşbaşarılar ifinm
Yiriiim seniiiiiOy kuzummmm kız ben seni Çeyizime koycam ya
Sen balımsın benimmmm
Ekemgi nereye banayım
Seviyorum seniiiii
Bende karlsruheVayyy sendemi gurbettesin kizz
Kölne yakinim ben gunmersbach da sen?
5 , 3.5 canımSavolun rossss hanimcocuklarin anali babali büyüsün insallah kac yasindalar
Affettim ki yarın vitaminli yaparım diyetimi şekerim er anne sözü dinliyim demiÖzür dilerimmmmmmmm
Aa karlsruhe da en yakin arkadasimin arkadasi varBende karlsruhetatil yokmu bu sene?
Çok şükür sorunsuz olunca güzeliz. Sürekli özlediğimizi sevdiğimizi söyleriz. Gece uzun uzun konuşuruz hatta kapatmak istemeyiz. Ama işte alınınca böyle çok uzatıyo. Aslında uzun zamandır ilk defa böyle uzun sürdü bilmiyorumOooo heycani taze tutcen nurcum
Oyyy yerim ben onlari5 , 3.5 canım
Kurban olurum kuzum benim allahim tez zamanda kavustursunnnnAffettim ki yarın vitaminli yaparım diyetimi şekerim er anne sözü dinliyim demi
Amin canmm cmlemşzinkş inş..Oyyy yerim ben onlariallah bagislasin
Aşk mı lazım aşkımı lazım şöyle sevdiğim size ne lazım ( düğün bunlara şart artık )Çok şükür sorunsuz olunca güzeliz. Sürekli özlediğimizi sevdiğimizi söyleriz. Gece uzun uzun konuşuruz hatta kapatmak istemeyiz. Ama işte alınınca böyle çok uzatıyo. Aslında uzun zamandır ilk defa böyle uzun sürdü bilmiyorum
Amiiiin bitanecigim aminKurban olurum kuzum benim allahim tez zamanda kavustursunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?