- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.201
Ekemgi nereye banayım
Gelin cikin cikin gelinnnn karlsruhe cok güzelAa karlsruhe da en yakin arkadasimin arkadasi var
Eylülde gitmeyi düsünüyoruz cnm. Havalar biraz normallessin öyle
Evlendirelim ozamanAşk mı lazım aşkımı lazım şöyle sevdiğim size ne lazım ( düğün bunlara şart artık )
Amin Allahım nasip eyle inşallah en kısa zamanda güzel kardeşimeKurban olurum kuzum benim allahim tez zamanda kavustursunnnn
Tamam yarın yanındayımGelin cikin cikin gelinnnn karlsruhe cok güzel
Mevzuyu bilmiyorum ama fazla uzatmayin cünkü o zamanda sogukluk girer arayaÇok şükür sorunsuz olunca güzeliz. Sürekli özlediğimizi sevdiğimizi söyleriz. Gece uzun uzun konuşuruz hatta kapatmak istemeyiz. Ama işte alınınca böyle çok uzatıyo. Aslında uzun zamandır ilk defa böyle uzun sürdü bilmiyorum
Hoppidi hoppidiEvlendirelim ozamanburada bi kina gecesi yapariz canim oynamak istiyor zaten
Kapim her zaman acikTamam yarın yanındayım
Bende çok sıkıldım kuzuu valla. Uzaklıktan kaynaklı bi çok şeyAşk mı lazım aşkımı lazım şöyle sevdiğim size ne lazım ( düğün bunlara şart artık )
Evet öyle duydum. Senede bir kere gece lazer isiklarla saray mi ney varmis o cok güzel oluyormus.Gelin cikin cikin gelinnnn karlsruhe cok güzel
Evlendirelim ozamanburada bi kina gecesi yapariz canim oynamak istiyor zaten
Canını yiriiimKapim her zaman acik
Güzel olmaz mi böcügümmm
Ben stuttgarttan gelin geldim buraya canim iki senedir burdayim :)Evet öyle duydum. Senede bir kere gece lazer isiklarla saray mi ney varmis o cok güzel oluyormus.
Dogup büyüme oralimisin yoksa sonrdan gitme mi
Hosgeldin diyim ozamanBen stuttgarttan gelin geldim buraya canim iki senedir burdayim :)
Evlendikten sonra bütün yakınlaşma olcak kuzum ozaman bı dışarı çıksa dicemBende çok sıkıldım kuzuu valla. Uzaklıktan kaynaklı bi çok şey
İnsanı çok yoruyor bre uzaklıkBende çok sıkıldım kuzuu valla. Uzaklıktan kaynaklı bi çok şey
Kıskançlık diyim kuzu. Annemin yanındayım evli değilim ki anneme de erkek arkadaşım istemiyo gitme etme yapma diyo diyemem Mecbur bazı istemediği şeyler oluyo.Mevzuyu bilmiyorum ama fazla uzatmayin cünkü o zamanda sogukluk girer araya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?