- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.221
katiliyorummEvlendikten sonra bütün yakınlaşma olcak kuzum ozaman bı dışarı çıksa dicem
Eh iste :) esimin silesi biraz sorunlu ... birde karlsruhenin icinde degil bir köyünde oturuyoruz ... büyük sehirden köye helmek biraz zor odu ama alisdim seviyorum köyümüHosgeldin diyim ozaman
Alisabildin mi?
Cok hassas bi konu ozamanKıskançlık diyim kuzu. Annemin yanındayım evli değilim ki anneme de Talat istemiyo gitme etme yapma diyo diyemem Mecbur bazı istemediği şeyler oluyo.
O da diyo ki lafımın önemi yok senin için.
Ay anlamadım neeGüzel olmaz mi böcügümmm
O zaman gelsin istesin seniiiiKıskançlık diyim kuzu. Annemin yanındayım evli değilim ki anneme de erkek arkadaşım istemiyo gitme etme yapma diyo diyemem Mecbur bazı istemediği şeyler oluyo.
O da diyo ki lafımın önemi yok senin için.
Cok güzel kabullenmenEh iste :) esimin silesi biraz sorunlu ... birde karlsruhenin icinde degil bir köyünde oturuyoruz ... büyük sehirden köye helmek biraz zor odu ama alisdim seviyorum köyümü
Yesinler koyunu seninEh iste :) esimin silesi biraz sorunlu ... birde karlsruhenin icinde degil bir köyünde oturuyoruz ... büyük sehirden köye helmek biraz zor odu ama alisdim seviyorum köyümü
Ay anlamadım nee
Evlendikten sonra bütün yakınlaşma olcak kuzum ozaman bı dışarı çıksa dicem
Evet balkonumdan koyun sesleri falan duyuluyorYesinler koyunu senin
:) her şeyin güzelliğide olumsuz yönü de var diyelim :)Evlendikten sonra bütün yakınlaşma olcak kuzum ozaman bı dışarı çıksa dicem
Evet balkonumdan koyun sesleri falan duyuluyor
Hiç söylemeİnsanı çok yoruyor bre uzaklık
EvettCok hassas bi konu ozaman
Değil kuzum yaa hiç değil hem deO zaman gelsin istesin seniiiikiskanmak iyidir aslinda :)
Gelsin yetti gaariO zaman gelsin istesin seniiiikiskanmak iyidir aslinda :)
:))bosver kuzumm benim uykum geldi belkide ben sacmaliyorum
Yada bı git ya hava sıcak yapış yapisim git oooteeeehatta diyeceksin ki uzun bir süre gelme :S
Değil kuzum yaa hiç değil hem debe sinekler yiyor adam diyor ki snş kimse yiyemez erkek sinek miydi yiyen dedim her yerken cinsiyetine baktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?