- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.721
:)))cok güzel dedin kiz okuyun yazdiklarimizi
Sorma sorma nasıl pişmalık bir surat var görsenYani sicak suda banyoya yatsaydin cocugu pisirmis olurdunuz
Allah senin iyiligini versin emiYeni evliyiz ilk ayllar neyse r
Bir ay geçti mideme biseyler oluyor ama noldugunu anlamıyorum hamile değilim güya kafamdaelimde panik noldh böldü dur sana süt getireyim diyor getriiyo iyy nasıl kokuyor ögürüyorm diyoki dur sana sıcak su torbası yapalım geçer belki iyi dedim yaptık karnmn üzerine koydum ama hala geçmiyor olmuyor dedim çek neyse aradan zaman geçiyor eşim kokmaya başladı burnuma git yanımdan uzaklaş diyorum hala yanımda duruyor başladı ağlamaya sen beni artık sevmiyorsun bilmem nee üç kere falan yıkandı bir gecede hala kokuyor acaba dedk doktora mı gitsek gittik hamileyim diyor ki Allah'tan çocuğu yakmamjsz sıcak su torbasıyla kendimi asla afdetmzdm diyor
Hahahahabshahhaha ayy nasıl gülmüştüm var yaaaaa
Bende his ettim
Patır patır doğur bacm
Yanmıyormus görmüş oldukAllah senin iyiligini versin emiadama bosuna okadar su harcatmisin
Kiz rosss yanar mi cocuk sicak su torbasinlaben onsuz hayatta yatmam
Sende anlat bakalim. Bebis planlimiydi süpriz mi oldu nasil anladin
Yanmıyormus görmüş oldukahahhahsha
Ojhhh ne şanslısın kız mı desem Allah yardmcn mı olan desemeö bilemedimbakan olucak nasil olsa 4 görümce var kayinvalide esimin halasi
Benim annem teyzem kiz kardesimdogurup dogurup birakiyim herkese
Yeni evliyiz ilk ayllar neyse r
Bir ay geçti mideme biseyler oluyor ama noldugunu anlamıyorum hamile değilim güya kafamdaelimde panik noldh böldü dur sana süt getireyim diyor getriiyo iyy nasıl kokuyor ögürüyorm diyoki dur sana sıcak su torbası yapalım geçer belki iyi dedim yaptık karnmn üzerine koydum ama hala geçmiyor olmuyor dedim çek neyse aradan zaman geçiyor eşim kokmaya başladı burnuma git yanımdan uzaklaş diyorum hala yanımda duruyor başladı ağlamaya sen beni artık sevmiyorsun bilmem nee üç kere falan yıkandı bir gecede hala kokuyor acaba dedk doktora mı gitsek gittik hamileyim diyor ki Allah'tan çocuğu yakmamjsz sıcak su torbasıyla kendimi asla afdetmzdm diyor
Hahahahabshahhaha ayy nasıl gülmüştüm var yaaaaa
Yok canım ben kako yağı sürdm her yerime hamileyken iki aydan başladım 9 ay kadar bacak dısında çatlak izim yok hiçcok sükür ama karinda iz kaliyor ya cok sicak oldumu zarari varmidir bebise?
Kaç haftalıktı hissettiğinde canımm :)Bende his ettim
:))Yani sicak suda banyoya yatsaydin cocugu pisirmis olurdunuz
Kız ciddi ciddi söyledi öyle şey mi olur dedim hee iyi o zaman bir an kendimi suçladım diyoray maşallah size Ross ya
Ağladı mı bide adam:)
Ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi :))
Yalnız sıcak su torbasıyla bebeği yakma düşüncesi umarımm şakadır
Masallah diyelim. Ben onlara hizmet edecegime onlar bana hizmet ediyor. Kayinvalidemle altli üstlü oturuyoruz 1,5 senede 10 kere gelmemislerdir asagiya. Habersiz hayatta zile basmazlar (masallah tütütütü diyeyim de nazar degmesin)Ojhhh ne şanslısın kız mı desem Allah yardmcn mı olan desemeö bilemedim
Düzelirsinz düzeliriz inşallah :)))Alıstk kuzu
Yok kızım yaz çok zor insan bakmaay maşallah size Ross ya
Ağladı mı bide adam:)
Ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi :))
Yalnız sıcak su torbasıyla bebeği yakma düşüncesi umarımm şakadır
Aklimda bulunsun ozamanYok canım ben kako yağı sürdm her yerime hamileyken iki aydan başladım 9 ay kadar bacak dısında çatlak izim yok hiç
Bana olmadı kuzu
Maşallah kuzu yaşa maşallah maşallah tütütütüğtütMasallah diyelim. Ben onlara hizmet edecegime onlar bana hizmet ediyor. Kayinvalidemle altli üstlü oturuyoruz 1,5 senede 10 kere gelmemislerdir asagiya. Habersiz hayatta zile basmazlar (masallah tütütütü diyeyim de nazar degmesin)
Düzelirsinz düzeliriz inşallah :)))
Aynen kakao yağı 10 numaraAklimda bulunsun ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?