- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.701
Bırak hapı başlama devam et gitsino degil yasimda ileriyor yani tek cocukta kalmak istemiyorum hangi birini yapicam onu düsündüm suan
Senin yerinde olsam bunlari bir kitaba yazardim. Ilerde güzel bir ani defterin olur :))Ahahhahaha aklıma gelenleri anlatıyorumvar yaaa çok
Yazayım bari doğru diyorsun :SSenin yerinde olsam bunlari bir kitaba yazardim. Ilerde güzel bir ani defterin olur :))
Ben tanistigimizdan beri yaziyorum. Bazen okudugumda bazi seyleri jnuttugumu fark ediyorum
Bende rosss gibi arka arkaya durmadan hamile kalmiyimBırak hapı başlama devam et gitsin
Ay kıyamamTabikisevgili dönemi, nisanlilik ve evlilik her bir dönemin sevgisi baska benim icin
Anlat bakalimSize bir şey anlatayım mı
Kaç haftalıktı kuzu öğrendiğindeBen 3 4 hemen hemen aynı kuzum bogazlarim yanma parfum severken bogulma hissi resmen beni boguyor tikaniyordum sigara içen esim hep nefes daralıyor ve adetime 10 gun varken nişan derler bizde lekelenme olmuştu hamile kaldim 4 dede aynisi olunca gunum gelmeden dedim ben hamileyim kesin adetime 3 4 gun kala test yaptım günüm geçmeden öğrendim bogaz yanma koku leke bunlar oldu bende.
Hadi yaaaaBugün daha siddrtlisini yaşadık kuzubosver
Çabıh anlatSize bir şey anlatayım mı
Tsk ederim canim benim :)Kolay gelsin kuzu sana :)
:)) inşallah canım hayırlısı olsun hakkınızda :)Bende rosss gibi arka arkaya durmadan hamile kalmiyim
Hayirlisi bakalim gelismelerden haberdar ederim
Insan hissediyor dimi vücudun normal sinyaller vermedigini? Rabbimiz bizi nasil yaratmis subhanallah:)Ben 3 4 hemen hemen aynı kuzum bogazlarim yanma parfum severken bogulma hissi resmen beni boguyor tikaniyordum sigara içen esim hep nefes daralıyor ve adetime 10 gun varken nişan derler bizde lekelenme olmuştu hamile kaldim 4 dede aynisi olunca gunum gelmeden dedim ben hamileyim kesin adetime 3 4 gun kala test yaptım günüm geçmeden öğrendim bogaz yanma koku leke bunlar oldu bende.
Aynen yaaa. Aynenn. Her şeyimiz olağanüstü. Dışarıdan okuyan ateist arkadaşlar akıllı olun akıllıInsan hissediyor dimi vücudun normal sinyaller vermedigini? Rabbimiz bizi nasil yaratmis subhanallah:)
Aynen yaaa. Aynenn. Her şeyimiz olağanüstü. Dışarıdan okuyan ateist arkadaşlar akıllı olun akıllı
Yeni evliyiz ilk ayllar neyse rAnlat bakalim
Bende his ettimInsan hissediyor dimi vücudun normal sinyaller vermedigini? Rabbimiz bizi nasil yaratmis subhanallah:)
Patır patır doğur bacmBende rosss gibi arka arkaya durmadan hamile kalmiyim
Hayirlisi bakalim gelismelerden haberdar ederim
Yeni evliyiz ilk ayllar neyse r
Bir ay geçti mideme biseyler oluyor ama noldugunu anlamıyorum hamile değilim güya kafamdaelimde panik noldh böldü dur sana süt getireyim diyor getriiyo iyy nasıl kokuyor ögürüyorm diyoki dur sana sıcak su torbası yapalım geçer belki iyi dedim yaptık karnmn üzerine koydum ama hala geçmiyor olmuyor dedim çek neyse aradan zaman geçiyor eşim kokmaya başladı burnuma git yanımdan uzaklaş diyorum hala yanımda duruyor başladı ağlamaya sen beni artık sevmiyorsun bilmem nee üç kere falan yıkandı bir gecede hala kokuyor acaba dedk doktora mı gitsek gittik hamileyim diyor ki Allah'tan çocuğu yakmamjsz sıcak su torbasıyla kendimi asla afdetmzdm diyor
Hahahahabshahhaha ayy nasıl gülmüştüm var yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?