- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.753
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.681
Düzelir inşallah iniş çıkış olur tatlıya bağlamak önemli olan.Evet kuzuu tam 5 gündür küs.
Ne güzel ömrüm gitticok güldümmm ne güzel iste bak kismet yapicak bisey yok
Aah ahh keske bende o günlerde olsam
Çok özledim.
İnşallahh
Ayyy onu hiç sormaaaa o konuyakoptm beeen: D
Kız ne alemsiniz yaa. Allah iyiliğinizi versin :)))
Burda ters ilişkiye girip gelip hamile kalmış olabilir miyim diye soran var kadın hapı bırakmış adet gecikmiş hala işkillenmemiş
Ne güzel ömrüm gittitesti aldö haptgnı begendin mi diyorum ben yapmadım diyo here dedm kendi kendşme hamile kalıyorum zaten
Bağlayamıyom kiDüzelir inşallah iniş çıkış olur tatlıya bağlamak önemli olan.
Bak hamile kaldıgmı öğrendim daha orta da fol yok yumurta yok cnsyet belli değil isim kavgasına tutuldkDeliy yabakalim benim hikayem nasil olucak seninki gibi eglenceli olmaz kesin
Anin cümlemize insallah
Kiz sen nasil ögrendin hamile oldugunu
Nolabiliradama yazik yaaa
Ne güzel ömrüm gittitesti aldö haptgnı begendin mi diyorum ben yapmadım diyo here dedm kendi kendşme hamile kalıyorum zaten
Ahahhahaha valla delirtti beni ben yapmaz diyorbaska kim yapti deseydin bu erkekler de alem yaaa ben yapmadim kahkaha attim esim yandan bana bakiyor noluyor diye. Kesin düsünüyordu benim hanima geldiler yine. Diye
Bak hamile kaldıgmı öğrendim daha orta da fol yok yumurta yok cnsyet belli değil isim kavgasına tutuldkhahahahahah
Yaaa gerçekten mi. Bugünleri bile özlüyo musunuz yani :)Aah ahh keske bende o günlerde olsamtartismak küsmek özlemek barismak ne güzel günlerdi be
Bekarken d
Adam da tek başına yapıyodu zaten
Ayyy onu hiç sormaaaa o konuyakoptm beeen: D
Ayy canım ya yeni de değilsinz 1 buçuk sene az değil. Yap kızzz
Ahahhahaha aklıma gelenleri anlatıyorum:| siz kari koca kitap yazin en iyisi kesin bizde öyle oluruz simdiden tartisiyoruz cocugumuzun ismini kim bilir sizde daha ne hikayeler vardir kizz kahkahalik
TabikiYaaa gerçekten mi. Bugünleri bile özlüyo musunuz yani :)
Ahhaahhah Allah ta seni güldürsün kızBekarken d
Niye hamile kalmadım o zaman diyomvalla bilmiyorum arastırayım diyor
MuczxxxAhahhaaa
Amin canmmm amin cmlemiziAhhaahhah Allah ta seni güldürsün kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?