- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.781
Allah bagislasin cnmBizimki planliydi cok sükür hemen oldu :)
Tatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.Gel kızz:) hoşgeldin
O zaman bakımlı konular acık oraya basvurabilşrsinz
Tsk ederim darisi sana insallah evet birtane 6 aylik kizim varAllah bagislasin cnmbitane mi var?
Tatile mi götürdüCanım bende izmirdeyim;hayatıma bakan müstakbel enişteniz ile takılıyorum
Bilmiyorum kuzu seni arkadaşlar yanlış anlamasın diye açıklayayım dedim :)))Saka yapıyorum canım bnm
Bakım topiğine adım bile atmadım
Ailesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsunEvlenip bakılmıyo mu keyfehazırlık yapıyodun sanki. Ailesiyle aran kötü müydü sanki düzeldinz mi
aynen tatildeyiz canımTatile mi götürdü
Gel koz gel jersey var bizdeTatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.ne ikram edeceksin bana?
Yok ben alıyorum vazelinimi. Kimsenin parasını yemem. Kocam olursa inşallah o zaman alır vazelinimi.
:))
Bak sana maraşımın dondurmasından getireyim durTatlı anne çağırana dek açlıktan öleceğim zaten.ne ikram edeceksin bana?
oluyor oluyor hemde nasil oluyorAilesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsun
evlenenlere soralım evlenince bakım oluyor mu
Hazırlığım devam ediyor,
Vazelini neye kullaniyorsunuz canlar herkes aliyor diye bende aldim öyle duruyor cekmecedeYok ben alıyorum vazelinimi. Kimsenin parasını yemem. Kocam olursa inşallah o zaman alır vazelinimi.
Glutensiz ne varsa yiyebilirimGel koz gel jersey var bizde
Yaa bu yaz hiç dondurma yemedim.Bak sana maraşımın dondurmasından getireyim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?