- 9 Nisan 2018
- 3.120
- 5.061
- 73
- 36
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #16.801
Yeminle aklimdan gecmedi degilSıcak su torbası koy
Ahahahah
Kızzz kedicikler gibi aşkım hayatım bitanemle diyip duruyosun halaaa. İstemez onlar seni bak nur dedi dersinAilesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsun
evlenenlere soralım evlenince bakım oluyor mu
Hazırlığım devam ediyor,
Rejim De misinGlutensiz ne varsa yiyebilirim
Yaa bu yaz hiç dondurma yemedim.süper olur. ❤
O ne kiGel koz gel jersey var bizde
Kaynatsın tabiiYeminle aklimdan gecmedi degilbenimki kalksin da bana bi su kaynatsin
Sağlıklı beslenmek için gluteni bıraktım. Ayrıca diyetteyim de. :))Rejim De misin
Hayır evlenince keyif yapılmıyo mu dedimAilesi ile aram iyileşti Canım,Hayatım beni korudu sağolsun
evlenenlere soralım evlenince bakım oluyor mu
Hazırlığım devam ediyor,
Oyhh ne güzel yaaSağlıklı beslenmek için gluteni bıraktım. Ayrıca diyetteyim de. :))
Yok kuzu vazelin şöyle çıktı sevgilisi zengin arkadaşım aklınca laf soktu sanırım :))oluyor oluyor hemde nasil oluyor
Vazelini neye kullaniyorsunuz canlar herkes aliyor diye bende aldim öyle duruyor cekmecede
Sıcak su torbası koy
Her derde deva vazelinYok kuzu vazelin şöyle çıktı sevgilisi zengin arkadaşım aklınca laf soktu sanırım :))
Ama uyurken dudağına sür sabah ölü deri olduğu gibi kalkar. Kaşa kirpiğe iyi geliyo.. Bide oje çıkarırken az az sürün tırnaklara asetonla öyle silin çok kolay çıkarıyo
Kız benim bugün neden düşüncesizliğim üzerimde. Herkesin canını bi şeyler istettimGlutensiz ne varsa yiyebilirim
Yaa bu yaz hiç dondurma yemedim.süper olur. ❤
Aynennn öyle kız valla :)Her derde deva vazelin
Haaa anladim :)Yok kuzu vazelin şöyle çıktı sevgilisi zengin arkadaşım aklınca laf soktu sanırım :))
Ama uyurken dudağına sür sabah ölü deri olduğu gibi kalkar. Kaşa kirpiğe iyi geliyo.. Bide oje çıkarırken az az sürün tırnaklara asetonla öyle silin çok kolay çıkarıyo
Yoo bana bisey cektirmedinKız benim bugün neden düşüncesizliğim üzerimde. Herkesin canını bi şeyler istettim
Hımm ben çok yerim soyarım dudağımı normalde vazelin sürüp sabah silerim ruj gibi değil de canım azıcık daha fazla olsun . Sabah silerim çok soyulur :))Haaa anladim :)
Bikac kez sürdüm yatmadan önce dudaklarima da sonucundan pek nemnun kalmadim
Kasa kirpige denemedim daha dur onu da bu aksam yapiyim
Yoo bana bisey cektirmedin
Ben hintyagi kullaniyorumKirpik için bepanteni rimelin içine koyun kesin sonuç uzaması için
Bende sürdüm mü cok sürerimHımm ben çok yerim soyarım dudağımı normalde vazelin sürüp sabah silerim ruj gibi değil de canım azıcık daha fazla olsun . Sabah silerim çok soyulur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?